writing-img

RE: Prihaja zima

clock-img

28.10.2012, 16:45

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Kako hitro otroci povežejo sneg z Miklavžem, Božičkom in darili user posted image

Ja sam res. Moja tamala je vprašala, če bomo zdej smrekico postavle, tavelika pa če pride danes božiček. user posted image
Kar se snega tiče pa jaz ga ne maram. Mi je pa neprecenljivo videti srečo v otroških očeh, ko ga prvič zagledajo. Ker sta pa obe bolani, smo šle samo za 10 minut ven, pol je pa tak začelo deževat.

clock-img

29.10.2012, 09:21

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

no, ce mi bo delovalo to s fotkami in se bo kaj videlo sva vama midva vceraj naredila enega angelcka v snegu. Me je pravzaprav moj 3 letnik prav presenetil ker to sva delala sicer ze lani, sam da si je zapomnil, ker je bil takrat star le 2 leti, letos je prvo ko je prisel na sneg zacel angelcke delat.

user posted image

clock-img

29.10.2012, 09:49

clock-img

_sonček

pencil-img

229

malaMravljica lep angelček user posted image

pri nas definitivno ni zadnji sneg...mi ga imamo 30 cm user posted image  ceste so hb splužene, je pa vse veje polomilo, brez elektrike smo bili včeraj od 16 ure, prišla je danes ob 8h user posted image  tamal pa bolan user posted image

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

clock-img

29.10.2012, 15:46

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Juhej, snegec, snegec  user posted image user posted image  mis mo se nakepali in pogledali vse božične izvedbe risank kar jih imamo user posted image  in danes zjutraj sta šla gledat kaj je božiček prinesel.... user posted image  Vsi otroci so zgleda isti. Miha bi se na mrtvo skregal z malo, da je božič in konec user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem