No jaz sem prva anonimna!
Z možem imava super odnos, res klapa vse! On si pač ne želi še enega otroka, tudi sama sem se s tem strinjala, dokler se sedaj ni "prepitilo"! In res ne rabim moraliziranja zakaj nimam 100% zaščite, itd...Niti najmanj mu nisem nič podstavila, ker sem mu vedno rekla, da naj ima kondom od začetka do konca odnosa gor, tako da nimam nobene slabe vesti glede tega! No sej se oba zavedava da sva v istem šmornu! Ubistvu gre za to, da si nekako ne predstavljam da grem na splav. Iz njegovo strani ni ne vem kakšen pritisk, da bi se sedaj vsak dan kregala glede tega, sploh ne, vse normalno funkcionira, samo ko prideva na temo, pač reče da ne bomo še enega imeli! Da imamo dost, da so otroci HB že malo samostojni in da smo končno malo zaživeli! Da pač naj grem na splav! Sama pa kaj vem, pridejo trenutki ko si mislim, ja sej res končno malo več konforta, končno smo malo zadihali, sedaj pa spet! A po drugi strani, joj sej otrok ne prinese samo "slabo", veliko več kot obveznosti, otrok prinese veselja, radosti. In potem sem spet na začetku! Vrjetno ne vem, če me katera razume, sploh ni važno, želela sem samo zgodbe tistih ki so dale to skozi, ali so se potem moški "sprijaznili" je bilo vse ok! Sej jst vem, da bo mož tudi tega otroka imel nadvse rad(no upam), ker je super ati najinim sončkom, ampak mi je mal bedno ker se ponavadi v vsem strinjava, skupaj odločiva, sedaj sva pa na nasprotnem bregu! Uglavnem v moji glavi je trenutno velika zmeda!