Pozdravljene!
O, kako lep seznam že imamo! Niti ene modre!
A ne bi bilo lepo, če bi bil enkrat za spremembo cel seznam roza? N A V I J A M ! ! ! še posebej za klub belih gat!
Pa gremo lepo po vrsti!
GregUr, čudovit plusek si nalulala, ampak jaz itak nisem dvomila! Čestitke še enkrat!
Vse kar si napisala o FS je res. Tudi meni je pokazal tako bledo črtico (4 dni po izostanku), da ji sploh nisem verjela! Z drugim testom je bila precej močnejša in ne tako dvomljiva! Jaz ne priporočam FS nobeni več! Vem, da je najcenejši, ki se ga da dobiti v drogerijah, ampak je zanič! Vse ostale teste (ja, veliko sem jih naredila, zadnjega celo danes
), sem delala s tistimi trakci iz plodnost.si, črtica se je lepo barvala in bila vsak dan temnejša!
witch in oreh, kaj če bi se vedve zmenili in skupaj konec tedna nalulali
močno navijam za obe!
Hehe, witch, si mi pa dala ideje. Bom tudi jaz nekaj ustvarjala zdaj, ko imam pisan cajt!
LS, kar se tiče znakcov, nič kaj posebnega, občasni krči, občutljive
(.)(.), občasno hrepenenje po hrani in pa po kislem
, slabosti bi lahko zanemarila, ker ni nič kaj hudega (še), moj nos je zelo občutljiv, vse zavonja
pa lulat hodimo malo bolj pogosto, kot včasih! Pa ti, kako si kaj? So se izcedki umirili? Kdaj začneš s Klomifenom? Verjetno v naslednjem ciklu, a ne? Upam, da ti ne bo treba.
HeLenčica, ti si že v nizkem štartu? Kako se počutiš? Jaz komaj čakam, da bom imela lep okrogel trebušček!
Katte koliko pa si ti nosečka zdaj? Je že čez polovico? Kako se počutiš?
Dajmo še nalulat veliko lepih
da bo resnično veseli december!!!
< Sporočilo je popravil curly -- 10.12.2012 10:01:07 >