writing-img

RE: Tortarce, na pomoč z idejami

clock-img

27.11.2012, 09:58

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Jap, to je to user posted image

Paštetka - pojmaaaa nimam user posted image user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.11.2012, 10:02

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

kaj res ni sladko, ker meni to zgleda v Iber sladko.
Tisto sliko, ko sem včeraj dala mojo torto v album, se spomnita? Čokoladna torta s kokosom in gresom v sredini. Se mi zdi, da sta si precej podobni, samo moja ima še malo biskvita vmes, da razbije tu pocukranost user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:05

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

user posted image user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:06

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kdo potem te vetrce je? Ker jaz res nikogar ne poznam user posted image

O ne no! A se hecaš? Najboljša stvar na svetu! Resno, mi jih obožujemo. Največja sreča je, kadar se peče kakšna potica, flancati, ..., in nam ostane ful beljakov :)

clock-img

27.11.2012, 10:07

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Tisto sliko, ko sem včeraj dala mojo torto v album, se spomnita? Čokoladna torta s kokosom in gresom v sredini. Se mi zdi, da sta si precej podobni, samo moja ima še malo biskvita vmes, da razbije tu pocukranost user posted image

Se spomnim slike in sem že ta recept tudi delala, ampak se ne spomnim, katera je bolj sladkauser posted image Vem samo, da smo tole iz kulinarike večkrat delali, zdajle pa že kaki 2 leti ne. Razen seveda kokosovega biskvita, ki ga kombiniram s čokoladnim oblatom. Tole iz tvoje slike, pa sme delala samo 1x, pa ne vem zakaj nisem večkratuser posted image - pozabla nanjo ali na recept. daj mi ga napiši. pa pošlji mi slikco od dresauser posted image

clock-img

27.11.2012, 10:07

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Oblubim da ni sladko user posted image
Drugače pa razpolovi količino sladkorja, kot dela Hope.
Ampak prisežem, ni sladko, pa tudi zob si ne lomiš kot na nekaterih španskih vetrcih, ko jih kdo ne zna pripravit, ampak ga vseeno vljudnostno vzameš in grickaš user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:09

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

kdo potem te vetrce je? Ker jaz res nikogar ne poznam user posted image

O ne no! A se hecaš? Najboljša stvar na svetu! Resno, mi jih obožujemo. Največja sreča je, kadar se peče kakšna potica, flancati, ..., in nam ostane ful beljakov :)

jao...zdaj sem si pa drugo sliko ustvarila o tebi user posted image Moji beljaki končajo v Wc-ju user posted image , vem ja...ne rabite nič pisatuser posted image

clock-img

27.11.2012, 10:10

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

mpak prisežem, ni sladko, pa tudi zob si ne lomiš kot na nekaterih španskih vetrcih, ko jih kdo ne zna pripravit, ampak ga vseeno vljudnostno vzameš in grickaš

Oprosti, ampak tako vljudna pa spet nisem. user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:10

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
ceprav sm jz direktni dokaz, da se da preziveti 2 leti mucilnice nespanja, uni v Guantanamu so amaternji napram mojemu br. 2).

Samo 2 leti? user posted image
madonca kam se lahk pritožim, dobre 3 leta po 20x na noč. Če mi zdaj kdo samo omeni, kaj čakamo z drugim otrokom, ga lahk sam pošljem kamuser posted image

clock-img

27.11.2012, 10:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

4 žlice cukra so dovoljuser posted image pa obvezno grenka čokoladauser posted image

clock-img

27.11.2012, 10:16

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

tole je recept za tisto kokosovo tortico: http://www.kulinarika.net/recepti/4551/sladice/kokosove-rezine/

samo moja je lepše zgledala, a ne? user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.11.2012, 10:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.11.2012, 10:26

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

hahaha, ne vem, ce si zasledila, ampak pri njegovih nepolnih 4 letih sm koncno potegnila crtico za 35. prespano noc - ostalo prepusti domisljiji user posted image s tem, da imam se br. 1, ki je 14m starejsi in ga obicajno v teh razpravah ne omenjam, ker zbujanje na 2-3h na noc je amatersko v primerjavi s tem, kar je br. 2 prirejal user posted image no, vsekakor razlog, zakaj br. 3 ne obstaja user posted image
to, da se zdaj predramim (torej ne zbudim) ene 5x do 10x na noc, je ze totalni pocitek in naspanost user posted image ja, kolk se normativi spreminjajo user posted image

aaaa, se ti klanjamuser posted image . me ni bilo gor pol leta, nisem nič na tekočem

clock-img

27.11.2012, 10:27

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

mpak prisežem, ni sladko, pa tudi zob si ne lomiš kot na nekaterih španskih vetrcih, ko jih kdo ne zna pripravit, ampak ga vseeno vljudnostno vzameš in grickaš

user posted image

celo če tašča spečeuser posted image

clock-img

27.11.2012, 10:28

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

hahaha, ne vem, ce si zasledila, ampak pri njegovih nepolnih 4 letih sm koncno potegnila crtico za 35. prespano noc - ostalo prepusti domisljiji user posted image s tem, da imam se br. 1, ki je 14m starejsi in ga obicajno v teh razpravah ne omenjam, ker zbujanje na 2-3h na noc je amatersko v primerjavi s tem, kar je br. 2 prirejal user posted image no, vsekakor razlog, zakaj br. 3 ne obstaja user posted image
to, da se zdaj predramim (torej ne zbudim) ene 5x do 10x na noc, je ze totalni pocitek in naspanost user posted image ja, kolk se normativi spreminjajo user posted image

hahaha, jaz se spomnim, da sem v teh časih znala do jutra oprati, posušiti in zložiti v omare tudi po 3 stroje perila user posted image na noč.

clock-img

27.11.2012, 10:29

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

user posted image

celo če tašča spečeuser posted image

ne me prosim spravljati v slabo voljo user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:33

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

4 žlice cukra so dovoljuser posted image pa obvezno grenka čokoladauser posted image

Živ dokaz, da smo si različni user posted image Meni pa z grenko čokolado ne potegne, sploh user posted image Bom pa naslednjič res poizkusila dat manj sladkorja user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:38

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Živ dokaz, da smo si različni user posted image Meni pa z grenko čokolado ne potegne, sploh user posted image Bom pa naslednjič res poizkusila dat manj sladkorja user posted image

na koncu potrosi štaub cuker gor, če ti bo premalo user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:44

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

na koncu potrosi štaub cuker gor, če ti bo premalo user posted image

Norc user posted image
štapcukra ne prenašam pod nobenimi pogoji. Še iz krofa ga potapkam s serveto ali pa ga dol spiham, če sem kje na prostem. user posted image
Po drugi strani pa jem čips tako, da ga močkam v Argeto?user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.11.2012, 10:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.11.2012, 10:52

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

štapcukra ne prenašam pod nobenimi pogoji. Še iz krofa ga potapkam s serveto ali pa ga dol spiham, če sem kje na prostem.

a to si potem ti JAz? user posted image user posted image

clock-img

27.11.2012, 10:53

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

zdaj pa cist resno podvprasanje, ki s tortami nima nobene zveze: a mislite, da bi **** to zmogli?

ne upam, niti pomisliti kaj si napisala pod zvezdicami user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem