naty83 močno, močno stiskam pestke in ti pošiljam full pozitivne energije, da bo s pikico vse ok in da prideta, do konca!!!
dobrodošle vse nove
sedaj pa nas je že kar nekaj, avgusta bo vroče v P
hejjj
!
kako se počutite? upam, da vas krči, slabosti in ostale tegobe ne dajejo preveč...jaz moram rečt, da so me tisti hudi krči in vrtoglavice zapustile in upam, da se ne vrnejo več
špikne me še vedno sem in tja, kar je normalno, ker se vse širi...slabo mi ni nič (trkam!), mi tudi prvič ni bilo, bolijo pa me bradavice in se spomnim, da je tudi prvič bilo tako, v prvih mesecih, so me prav fajn bolele...drugih znakov za
pa nimam, upam, da je vse ok v trebuščku... do pregleda je še zeloooooo daleč, mam ga šele 2.1., ko bom nosečka malo več kot 9 tednov...drugače sem na bolniški in probam počivat, kolikor se da, pa čas si zase vzet, vsaj dopoldne, ko je mali v vrtcu...za železo pa pridno papcam tablete in še sirup iz rdeče pese sem si kupila, tako da upam, da pomaga...
Midva nisva še nikomur povedala, mava namen med prazniki, ampak samo mojim in njegovim, ostalim pa po nuhalni...
Na nuhalno grem definitivno k dr. Pušenjaku, sem bila prvič in sem bila zelo zadovoljna, tako da grem tudi tokrat, naročila pa se bom po prvem pregledu pri G...
< Sporočilo je popravil _sonček -- 12.12.2012 14:09:17 >