IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mižek
ja ko jih bo 17 vskupini in se bo od tega 5 pokakalo naenkrat, mislim da bo peti imel že kar precej rdečo ritko, ko bo pomočnicauspela prit do njega.
To se zgodi tudi danes
.
Ne vem, jaz si ne predstavljam tega letanja med skupinami
, si pa predstavljam, da je manj animacij, ker zanje ostane manj časa in v tem ne vidim velike tragike. Ok, za nekoga, ki doma nima vzgoje in je vrtec edini način socializacije in stika z ustvarjalnostjo, za veliko večino otrok s prenadebudnimi starši pa ne.
Ne vem kje si to videla, jaz še nisem. Ne vem če govoriš kar tako ali iz izkušenj, sem prepričana, da tam kjer sta dve vzg nima noben rdeče ritke, zato ker ga nekgo ni uspel previt. Tako da,...
Vidim da je to sedaj spet ta fora. Zakaj bi vzgojiteljice in pomočnice imele tako plačo če pa je jaz nimam. Glede nato da imajo kar precejšnjo odgovornost bi lahko imele še večjo. Ker če bi se tvojemu otroku kaj v vrtcu zgodilo, ker je bilo vskupini premalo kadra, bi ti bila verjetno prva ki bi naredila največji halo, češ kaj se pa greste....
No pa še to medtem ko vzgojiteljica leta sem in tja v 8 urnem delovniku, kaj mislite da potem pa pomočnica nebo sama z otroci, mislite da bodo občine odobrile dodatno zaposlitev. Ne, nebodo pomočnica bo pač pol dneva popolnoma sama v skupini. Pa saj to je mačji kašelj, bodo pač vsi postrojeni sedeli pri mizi ali pa ko boste prišli po svoje otroke, bo igralnica obrnjena naglavo otroci pa tudi.
No pa naj si bomo jasni kvaliteta dela pa bo ostala enaka,...
Če temu verjamete potem pa,...