IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: sonchica
Božiček prinese stezo od carrere al kaj je že :) ,
Joooj, te steze. Stale so me toliko lani za te praznike, danes je neuporabna. Že takrat je zahebavala in ni delala, tako kot sem pričakovala za ta denar. Koščki steze so se lomli, pa čeprav je pubec pazljiv pri igračah...
Naš je lani dobil od božička podobno (ob strani ni imela dvignjeno)
http://www.pshobbiesandmodelshop.co.uk/carrera-62212-ferrari-champions-set-p-4177.html Največ sta se gor izživljala mož in stric

. Nekaj manj sin (3 leta), meni pa so šli lasi pokonci, ker je mali živčnega fasal, formula dol pade, pa hoče pobrat, pa stopi na cesto, pa odleti kak košček, pa se ograja podre..... po 1 mesecu živcev sem vse skupaj pospravila in skrila. mali me je večkrat fektal in zdaj ko smo se preselili, mu bomo nazaj postavili, je več placa in je tudi mal že bolj večji... sicer zna lepo z igračami in jih ne uničuje, jih pazi.... ampak tole še vseeno ni za njega

al pa ni za moje živce
Je pa tale steza precej bolj kvalitena, vsaj po opisu lulu. Deli ceste niso šli narazen, kljub lupingu in mostovom. Razen če je gor stopil, seveda, ap še takrat se ni kaj polomilo. Avti tudi niso dol padali, razen na lupingu, če nisi šel dovolj hitro...
Letos bo pa miklavž prinesel pistacije in en jajček (mandarin ne je), parkelj pa šibo.
Božiček mu bo pa prinesel garažo (je že v omari skrita, smo dobili zelo ugodno in je bilo treba izkoristit).