anonimna oprosti, če te bom z naslednjo izjavo kaj užalila ali prizadela - to ni moj namen, ampak tvoja mama ima verjetno čustvene težave, ki mejijo že na bolezen (kot je npr. depresija), človek zdrave pameti ne reče svoji hčeri, da ji je žal, da ni crknila...
joj same žalostne zgodbe

... sploh si ne upam predstavljati, da bi to mogla dati skoz... življenje res piše krute zgodbe. ko gledam svojega 8 mesečnega sina, ki je zdrav in vesel, se večkrat zamislim, kaj če se mu kaj pripeti... pa me to tako zaboli, da moram takoj na silo zamenjati misli!
tisti, ki imajo otroke, so vedno govorili "z otroki so skrbi!", pa sedaj vidim, da tega nikoli nisem prav razumela... takrat sem si mislila, pa kaj jamrate - to je vendar nekaj najlepšega... pa kaj če otrok malce nagaja in kdaj ne uboga...! no sedaj vidim, da niso mislili tako... ampak so se bali, da bi se/se bo njihovim sončkom kaj usodnega pripetilo!
drugače pa moram povedati, da imam doma že 2 testa!!! za ugotavljanje nosečnosti - enega je kupil moj dragi - je CB in je dražji... ker pa me tako firbec matra, če se je kaj prijelo, pa sem danes v DM kupila še en test First Sight, kjer sta notri dva testerja, ker vem, da me bo zamikalo in bom delala test prezgodaj in nočem uničiti tistega dražjega

ah sem smotana!
imam vprašanje za tiste, ki ste že prej rodile - kako ste v drugo (tretje) vedele, da ste noseče - so bili znaki kaj prej? jaz imam od kar sva začela občutek, da je prijelo že v prvo... imam pa malce omotičnosti, občutek polnega trebuha, občasno zelo rahla slabost, pa mislim, da so prsi tudi malce bolj občutljive - ah verjetno je to vse samo v glavi... no ja, čez kak teden naredim test (prvič

- če mi bo uspelo počakati do takrat)
papa