IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Kaj hočemo. jaz si moram vse urediti za petek in drugi teden, ko grem na operacijo, čeprav še kar malo molim, da mogoče mi pa ne bo treba. ja, ker stvar je taka: moja teta s krvavca, ki bi me morala obiskati včeraj, je očitno nenačrtovano zbolela
in je še ni. NO če ne drugače, bom v četrtek zjutraj lulala (če bom zdržala
), da vidim, mogoče bomo pa zagledali
. ker to rundo je mislim, da res prvič v dveh letih, ko nisem več mislila ali bo ali ne bo... Tako, da pustimo se presenetiti
O, kaj je tukaj lepega za brat... Jaz stiskam pesti, da je to to da ne bo treba na operacijo in da zagledaš +,

navijam.
Kako ste kaj drugače? Vidim, da ste malo potihnile... Ja škoda, da se je forum porazdelil, se mi zdi da nikjer več ni tapravega vzdušja oz. klepeta

.
Jaz še vedno navijam za vse. Drugače smo vredu, malo iščemo in načrtujemo dopust, med prazniki pa smo tudi malo pohajkovali - izleti in kopanje so bili predvsem na programu. Ja, pa vsi skupaj smo bili

.
Zastavila sem si tudi dva nova "projekta", glede zaposlitve in šolanja, tako da se ukvarjam predvsem s tem. Počasi pa zastavljamo tudi tretjega in četrtega. Eden od teh je seveda še en

, načrt ostaja še vedno enak oz. mogoče malo prestavljen proti koncu poletja - bomo še videli, čas namreč hitro gre, jaz pa si želim še določene zadeve spravit v tek preden začnemo delat na še enem članu.
Toliko od mene. Lepo bodite, uživajte sonček...
Aja, pa prijava in odjava mi še vedno nagajata

.