Ja naredila prostor za novega in ne boš verjela:SPET SNEŽI

. Sedaj ga imam pa že malo dovolj. So včeraj vsaj našo glavno cesto dobro splužili. Sem bila sitna in sem napisala mail na občino, na je bila prejšni dan živa poledica in se sploh ni dalo priti v klanec. In so očino sporočili naprej, da se ljudlje pritožujejo
žabinica v neplodnostno sem napotena zato, ker v tretje ne uspe. Očitno bo nekaj narobe z mojim progesteronom. V prvo sva uspela v 7 mesecih, po porodu so se mi začele menstruacije dalšat. Druga hčerka je klomifenček

. Sem dobila takrat klomifen in Utrogestan pri G in je takoj uspelo. Po tem porodu ista zgodba in ker smo delali na tretjem, mi je isto predpisala. Je uspelo a se je pravljica končala v 7 tednu. Glede na mojo starost, mi je rekla. da če spet ne uspe (spet dobila oboje tablete), naj pridem po napotnico za neplodnostno.
Mi je malo hudo, ker sem že dvakrat prestavila, po drugi strani bom pa za zdravnika imela podrobno napisano, kako se mi pojavljajo vse te kravitve, da bo lažje ugotovil, kaj mi je.
Za obe novi, ki sta se nama pridružile:
jaz sem bila z nekom 10 let. Živela vsak pri svojih starših. In ko sem hotela, da bi si končno ustvarila družino, smo nehali z

, prej seveda 5 postaj prej izstop. To se je še vleklo pol leta, nato sem udarila po mizi. Ali greva živeti skupaj in si ustvariva družino ali pa rajši konec. No in se je izkazalo, da ni imel jajc, da bi sam to predlagal: ker on ima mene rad a ne more živeti z mojimi starši....(stanovanje bi naredila pri nas) in podobnimi bolanimi izgovori.
Vglavnem. Pri 31 letih in 100kg na tehnici sem ugotovila, da je bolje, da sem sama kakor, da mi še ukrade kakšno leto. In sem v pol leta zgubila 21kg, bila eno leto sama, nato spoznala sedanjega, diplomirala. Po enem letu sva šla v najem. Tam se je rodila prav in druga hčerka. Preden se je druga rodila, sva kupila hišo in se preselila vanjo, ko je imela 2 meseca. Če pa bi vztrajala pri prejšnem, bi verjetno sedajle imela samo 13okg na tehnici
Res vama povem, premislita z glavo skozi zid ne gre, PREVERJENO
Ali si želita biti s takim moškim, ki ne upošteva tudi vajinih želja. Ujčka naj ju njuna mama, vidve sta v zvezi enakovreden partner. Kar daš, to tudi dobiš!!!!