IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
Dober dan, evo nas nazaj
.
Bilo je super, fantastično. Pokrajina enkratna - polja žit, maka in sivke, topoli in hribčki. Mesta zanimiva, polna osupljive arhitekture, plaže pa dolge in peščene. Toskana je res čudovita in ja, Tippi res se zaljubiš in si želiš še kdaj vrniti se. Tudi vreme je bilo ravno pravo. Videli smo kar nekaj , glede na čas, ki smo ga tam preživeli in glede na dva mlajša otorka (Siena, Pisa, San Gimignano in M.marttima). Smo se tudi malo namakali in naigrali, bili v akvariju. V bistvu je bila zelo posrečena kombinacija kopanja in izletov. Sem zelo vesela, da sta mala dva podedovala nagnjenje do potepanja in potovanj
.
Samo Tippi, dobra sta res, da sta tam kolesarila; saj je čudovito in marsikaj za videt, samo znajo bit to kar razdalje in vročina...kapo dol.
Zdaj smo že v vsakodnevnem ritmu, z goro perila, pospravljanja in veliko opravki, ki se kar vrstijo, čeprav sem za večino mislila, da bodo prišli na vrsto šele julija...
Kako ste kaj ve? Že kakšni novi pluski na vidiku?
Joooj super dopustek ste imeli! Vesela, vesela za vas

In verjemi, da ni vedno vse v dolžini dopusta, ampak v intenzivnosti, v občutenjih, doživetjih. In verjamem, da je bilo tega slednjega ogromno! Sicer pa, toskana je blizu in vedno, kadarkoli se lahko vrnete
Midva sva bila enkrat s kolesi ja. Prava avantura! Ne bom rekla, da je bilo izi, ker to ni res, je bilo pa polno in doživeto. zelo doživeto! in še se bova vrnila
Sicer pa, jaz crkujem od vročine

Čisto nič mi ne paše. Je že res, da sem na dopustu, in mi ni treba v službo, ampak vseeno delamo doma sobo in to je švicarije in savnanja na pretek. Nadejam se, da bo res v petek vročina popustila, ker to je za znoret! Nč se ne da delat. Je pa fino ja, če ležiš in ne migaš in samo dihaš. Tist se pa da preživet. Ampak jaz bi malo bolj aktivno poletje, ne pa z vsemi štirimi v luftu