writing-img

RE: Ali imate rade oralni seks?

clock-img

21.12.2012, 12:56

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Jaz sem postavila cisto nedolzno strokovno vprasanjeuser posted image

Ce mi seveda verjamete. Saj pa nismo na strani Kuhajmo skupaj, no!

clock-img

21.12.2012, 18:23

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Anikca, a ti rogljicke svaljkas al mas model?

user posted image user posted image user posted image

Saj vem, čisto ok vprašanje, ampak če se navežem na predhodno debato, mi solze tečejo od smeha user posted image user posted image

Po moje jih svaljka, tako med stegni, kot kubanke cigare user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
menda so kubanke fajn, ja user posted image .

Grem v Mercator, vzamem vrečko francoskih rogljičkov iz skrinje, jo v službi odprem in nežno zložim devet še čisto trdih rogljičkov na pladenj ter potisnem v vrhunsko in vesoljsko pečico na program za vzhajanje. Potem dve uri opazujem, kako vzhajajo in rastejo, nakar jih za 20 minut pečem na vročih 180°C. Potem še malo počakam, ne smeš biti neučakan, da se ohladijo in s slastjo ugriznem v mehek in velik, zlatorjav rogljiček. user posted image

Jao, Ankica, tebe so fajn nategnili s to pečico. 2 uri jih vzhajaš? Jaz te rogljičke 40 minut na pultu vzhajam user posted image

clock-img

21.12.2012, 18:58

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Ja, ampak brez vseh teh kuharskih dodatkov user posted image . Vidim, da so kulinarične spretnosti spet v modi, pa ne samo v kuhinji.

clock-img

21.12.2012, 21:50

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Kje ste, že vse v kuhinji? user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

21.12.2012, 22:11

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Čist res dauser posted image . POjstlo je zasedel tamali moški v naši familiji... Ne upava ga še prestavit, ker se je prvi poizkus zelo klavrno končaluser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem