čer
Babka in mulica včeraj sem tudi jaz imela tak depresiven večer, ki se je mešal s paniko. Ampak je minilo in je danes boljše! JUHEJ.
Kar se pa tiče slabosti, sme vam pa kar malo fouš, ker lahko jeste. Pri meni gre pa zadeva tako, da sem lačna in mi obenem slabi, če kaj ojem je samo še huje. Tako, da večino dni preživim ob nekje 3 obrokih, ki so zelo enostavni in če mene vprašate, toliko, da dam nekaj vase. Tako, da dejansko se mi nima od kje kaj poznati. Mi je rekel G, da se bo obrnilo.. Upam, ker bi počasi že rada pojedla kak normalen obrok z juho+glavno jedjo, ne samo juho.
Tejči in Penny čestitke obema za tako lepo novico! Želim vama obema nepozabno in čudovito poroko, ki bo potekala po vajinih željah.
Kar se tiče krvavitev, meni je G rekel, da v primeru, da začnem krvaveti, v smislu kot da je menstruacija, naj se takoj odpeljem do najbližje urgence. Ostalo, pa da načeloma ni problema. Sama sem imela manjše izcedke, ampak me je prejšnji teden pregledal in je vse ok, tako, da je rekel, da ni problema.
Drugače pa v popoldanskem času bolj počivam. Ta teden sem sploh srečna, ker so počitnice. V službi bom povedala po NS. Aha datum za mojo NS je 19.3. Je pa to zame prva
.
Lep večer še naprej