Jeeeee, uspelo mi je okno odpret...s to RR bom počasi znorela
Vsak dan vas berem in želim kaj napisat, a enostavno nimam časa, da bi vztrajala, da mi okno odpre...grrrrr...sem huda...
Torej, pa da malo napišem...NS sem imela že davnega 8.3., vau kako čas beži
Vse je bilo zelo vredu, možnos 1:3321, zraven je bil tudi partner in naša pupa, ki je bila čisto navdušena nad bebijom
Bebi je bil čisto miren, najbrž je globoko spančkal, a ker smo nekako želeli videti kaj je med nogicama, ga je ginekolog malo zmigal in potem nam je pokazal ritko, na široko iztegnil rokice...v glavnem spola se nikakor ni dalo videt, ker ima poleg lege še popkovnico med nogicama..pa nič zato, mi smo bili presrečni, da je bebi vredu, da smo slišali srčka, ki je bil kar z 162 na minuto. Naslednji pregled imam 11.4., do takrat pa imam polovični del. čas, saj sem imela nenormalne težave z napihnjenostjo, od tega slabosti in od dela z računalnikom glavobole, tako da sem imela vse dneve pokvarjene. Sedaj je veliko bolje.
Z moderci imam že tudi jaz težave, so vsi postali nekako tesni, a se še nisem spravla v trgovino, grem pa v kratkem. Ponavadi jih kupujem v Takotu, zdaj pa še ne vem, kam bom zalutala
Voziček bo še tudi malo počakal, vsaj do morfologije - morda se bo tam že videlo, kaj je med nogicama
Tako, zdaj pa moram v službo.
Lepo bodite moje sonosečkice