Robika, upam, da ti tisti razmak ne bo delal prevelikih preglavic. Sploh prvič slišim, da lahko do česa takšnega pride. A tvoj se pa s Ferrarijem vozil, fraje užival kot mali otrok
? No, da vidimo, če bo v ponedeljek še kar lulček viden
.
Bibi, pa pošlji tistim puncam, ki so za FB zadolžene sporočilo, mogoče pa naredijo izjemo in še eno več spustijo v svoj krog
.
Blue one, kako je s tvojimi glavoboli? Jaz trkam, ampak trenutno jih ni
. Brcike jaz tudi čutim, vsak dan vsaj malo. Sem zadnjič nekje prebrala, da naj bi bilo dete itak samo 10 % časa budno, tako da prav velik brcik tudi ne more biti. In meni se zdi, da jih čutim tudi na roki, če jo dam na trebuh, moj pa pravi, da jih ne. Mogoče jih jaz zato začutim, ker jih še od znotraj čutim. Jih vaši partnerji že lahko čutijo? Upam, da sta se naužila dopusta, je prav pasalo malo odklopa in menjave okolja, ne
?
Saskia, ti imaš tudi probleme z joškicami
? In zadnjič sem brala, da ko se pa z mlekom napolnijo pa še porastejo, jaooo
. Tudi jaz sploh ne vem, kakšen modrček nosit in kako velikega, najbolje se mi obnesejo še takšni športni. Ampak srčno upam, da do F košarice pa ne pridem
, ker potem ti pa ravno hrbet se ukrivi. Pa še zdepilirala si se in možička v dobro voljo spravila
.
Raven, če bi jaz še push up vzela, bi mi joškice ravno nekje do vratu dvignil
. Ja, itak, da mo tukaj anonimne, se vidi samo vzdevek. Če si pa prej že kaj preveč o sebi sčvekal na kakšni drugi temi, si pa pač odpreš nov nick in to je to
. Upam, da je Canesten pregnal izcedek. Pri nas si tudi končno upamo malo bolj ata na mamo se it, oz. končno nam ni več tako čudno to delat, ker je nekdo vmes
. Špika pa tudi mene stalno kje kaj.
Penny, a ti je G zmerila maternični vrat?
Matty, ne vem, če so migrene samo zaradi nizkega pritiska, čeprav po mojem imamo vse, ki jih imamo, bolj nizek pritisk. Kako je bilo na morfologiji? So potrdili napovedan spol?