Zadnji članki

Veličastne fotografije in zanimivosti o popkovnici
16 zanimivih dejstev o popkovnici, ki bi jih morala poznati vsaka nosečnica.
Porod

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in druge citruse?
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames ...
Uvajanje goste hrane
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Ko sem naslov prebrala, sem takoj pomislila, na svojo hčero in še eno mamico, ki ima iste težave kot jaz. Ampak ti si nasprotje, jaz bi tako z hčero, kot imaš ti. Lupčka in adijo. Še to ni treba, samo, da mi gre v igralnico
....način prihoda v vrtec, ki vsem olajša zadevo...staršem , otrokom in končno nam...zaposlenim....Seveda je vsak otrok zase svet in tudi en dan ni enak drugemu...vendar dolgotrajno poslavljanje povzroči navadno le to, da gre otrok težko noter....seveda poljubčki in objemi niso nikoli prepovedani, vendar , roko na srce...si o takih starših , ki v nedogled zavlačujejo v garderobi in otroku otežujejo vstop v igralnico, zaposleni in marsikateri starši, mislijo svoje....Da ne govorim o črevastem poslavljanju na pragu....Žal se mi zdi ponavadi to pretirano in dolgotrajno stiskanje in cartanje bolj za "publiko" kot res za tisto čemur naj bi služilo...sicer pa vsak po svoje....oz. vsak svojega škrata pač najbolj pozna....
jo čakajo prijatelji
, zato čimprej grem stran,polubček in gremo,