writing-img

RE: Notar zaj...., zdaj pa nič kriv?!

clock-img

21.04.2015, 13:28

clock-img

La.chicca

pencil-img

2

Jaz osebno bi vas posvarila in ODSVETOVALA notarja mag. Blaža Hrovatina v Ljubljani na Dunajski! Predvsem zaradi slabe izkušnje in (ne)pomoči njegovega zaposlenega asistenta - visokega, svetlega z modrimi očmi in naravnimi blond lasmi. Da ne omenjam njegove nesramnosti in samovšečnosti. NIKOLI VEČ! Če kdo ve njegov ime in priimek, naj prosim javno napiše.

Sem po njemu odšla k Marini Tratnik Ružič na Šmartinski. Odnos popolnoma drugačen, profesionalen, oseben in z eno vsedo: na mestu + velika prednost zaradi parkirnih mest!.

Toliko o moji izkušnjo notar zaj*... sicer ni zaj* ampak, sem se počutila skoraj tako.

clock-img

21.04.2015, 13:42

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

a je to reklama ali kajuser posted image

clock-img

21.04.2015, 14:27

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

a je to reklama ali kajuser posted image

Čist možno, da je reklama user posted image

Sama pa imam negativno izkušnjo s predlagano notarsko pisarmo gospe Marine Tratnik Ružič.
Le dodatni previdnosti enega od etažnih lastnikov v naši stavbi se imamo za zahvalit, da smo se izognili enormnim dodatnim stroškom ter nekajletni zamudi pri postopku etažiranja in vpisa v ZK, ki ga je malomarno vodila omenjena notara.

clock-img

22.04.2015, 12:02

clock-img

La.chicca

pencil-img

2

Kakšna reklama user posted image user posted image
Kaj res misliš da bi se Marina reklamirala ''takih'' forumih na tak način ?! In ja, kot je meni znano je notarjem prepovedano oglaševanje in promocija.

Napisala sem zgolj OSEBNO IZKUŠNJO kakor je jo tudi Dashenka in mnogi ostali po razlišnih forumih user posted image Mislim da to opazi vsak izkušen in izobražen človek, ki zna razmišljati in se svobodno odločati, pa BREZ ZAMEREuser posted image Seveda, smo različni ljudje, kakor imamo tudi različne izkušnje in nam prav tako ni potrebno upoštevati svaril, zato naj se svobodno odloči vsak po svoje user posted image

Lep pozdravček

clock-img

22.04.2015, 13:03

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Lachica, veš, kadar ima človek 1 objavo in se registria, zato da napiše en sam post, na neko zelo staro temo... je to zelo sumljivo celo takim naivčinam, kot sem jaz;). In verjamem, da bi se notarka, ki ima očitno pri nekaterih slab sloves, lahko poslužila tuid kakega takega sistema - ali pa kak njen bližnji;).
Sicer na srečo nimam veliko izkušenj z notarji. Ena je bila ok (ta ni bila vaša predlagana), druga pa bolj tako tako, ni bilo pa nič tako strašno grozno, da bi se tu pritoževala.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem