jutro
najprejFEBRUAR 202- sreč no danes na punkciji, naj hitro mine in bo čimmanj boleča.,seveda z lepimi celicami.
SILVA- ja lepo, da sva se spoznali, prav imaš pozitivo mormo pošiljati tja v laboratorij, mislim, da ne bom jutri nič klicala kake so celice, grem v sredo, itak bo polna luna, naj bo kar bo pač, upam, da me ena pričaka ali kr obe- sem požrešna ane.Drugače sem se pa včeraj počutila kot, da nisem bila na punkciji, šele sedaj se je malo razbolelo, res Profesor to naredi kot je treba, naj še začara te celice , ker se že veslim nosečkaste pomladi.....
oreh in mihika- hvala vama za dvigovanje morale, saj vem kako je ,kmo sem pred 3 leti zanosila po ivf, se mi ni pol za nazaj zdelo nič kaj da je bilo tako hudo, ker sem prišla do cilja, sedaj ko si spet v tem so pa spet prisotni strahovi in skeptika, čeprav si ne predstavljam da ne pridem do cilja ker samo to vidim, tako da more uspeti.......lepo nosečnost vama želim.
S*- KAKO SI, KDAJ IMAŠ UZ? srečno ti želim, pa seveda srečen konec.
Kako hitro bo spet postopek naokoliane? pa take priprave smo imeli, še sama, ne morem verjeti, da traja malo več kot teden in že je punkcija...srečno miška
betricija- kako si uredila danes? si bolje?lepo te je bilo zadnjič slišati