marelcaspelca čestitke in kako lepo ime
!
Mi pridno rastemo, čeprav na AM, mami še vedno ni dobila navala mleka, smo še vedno na par kapljicah
. Včeraj sem začela jemati Tametil, ki ima stranski učinek laktacijo in nekaterim baje zelo pomaga, nekaterim pa nič. Upam, da bom med prvimi in se bomo tudi mi dojili
. Drugače smo imeli težave z zaprtjem, je moja mala pikica imela tako trd kakec, da je imela prav ranice ob ritni luknjici
. Sem malo pobrskala po forumih in ji sedaj dajemo za pit vodo, pa še hrano smo zamenjali, sploh nisem vedela, da ima Holle tudi AM, ne le kašice. In že po dveh obrokih je kot sto proti ena, nič več trd kakec, Lilike več nič ne zvija in nič krčkov, pa tudi kolca se ji manj in manj poliva. Tako da se res pozna razlika med farmacevtskim Novalacom in ekološkim Holle. Mi je hudo, da nisem že od začetka uporabljala Holle, da se naša mala pikica ne bi tako mučila. Pristavljam jo seveda še vedno, čeprav imam samo nekaj kapljic mleka, toda se po kakšnih 10 minutah, včasih pa tudi takoj, začne tako jeziti, ker nič ne teče, pa grize in odriva bradavico, da mi je včasih kar pošteno hudo in mi je že kar težko to "pristavljanje na suho", toda vem, da brez sesanja tudi mleka ne bo. S črpalko pa itak nič ne dobim iz joške, si bolj uničujem bradavice kot karkoli drugega. Tako da je sedaj ta Tametil naše zadnje upanje in do nedelje se bomo še mučili, če pa potem ne bo nič, pa se bom pač morala sprijazniti, da mi v tem življenju dojenje pač ni dano
.
Naj vam zadnji nosečniški dnevi minejo čim bolj mirno in brez težav, bebice pa naj čim prej pokukajo na dan in mamice čim manj izmučijo
.
Čao čao,
NenaLena