Dobro jutro
Upam da mi bo danes uspelo kaj napisat, včeraj sem začela pa nič končala.
ana88- si bila pa pridna
Še moji podatki za seznam: Vasja, ob rojstvu: 4030g, 53cm, OG 37cm, pri 3 mes: 6730g, 63,5cm, OG 42cm.
Danes je malo bolj sveže, je včerajšnji dež pomagal, samo kaj ko nas čaka ta vročina
. Bova danes dopoldne izkoristila za vozičkanje.
Jaz mu popoldne kar v banjico malo vode natočim, par cm da malo pošprica in se osveži. Mu je všeč, samo protestira, ko ga ven vzamem
.
Ven greva pa samo dopoldne (po senčki) in malo v gozdiček in potem zvečer okrog 19h.
Tuji ljudje- presenetljivo dobro prenaša vse zvedave sosede in mimoidoče. Mislim da je samo dvakrat do sedaj zajokal ob srečanju drugače se vsem nasmehne, če je še posebej dobro razpložen tudi kaj počeblja. Če kdo pride na obisk jih tudi dobro sprejme, samo pestvat se ne pusti vsem.
Aja, katniss moja tašča je tudi že potožila, da samo meni sledi s pogledom, ko ga ona pestva.
Začeli smo z gosto hrano. Začetki so vzpodbudni saj jo je brez oklevanja sprejel, imam občutek da bo kar hitro zamenjal obrok. Zdaj smo še pri korenčku, kmalu pa dodam še bučke, krompir, kolerabo,...
Samo kolko je to packarije za par žlic korenčkove kaše
.
ana88 kako gre vam?
Senait- čestitke za zobka
Čebljanje- ima že kar obsežen repertoar, vsake toliko se pridruži kaj novega. Razni oh, ah, eh, oga, ogo, oka, ge geh, žušš (ko je kaj navdušen) in podoben zvok kot bi avto oponašal (ta je bil sploh aktualen nekaj časa). Zjutraj in zvečer pa kar poje, toliko glasov spušča da sploh ne morem razločit, ali pa vleče eno črko v nedogled, recimo aaaaaaaa, uuuuuu.
dete se zbuja, šibam