writing-img

RE: Kronično zamašen nos

clock-img

21.04.2013, 09:46

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

Ja, Zora!! A veš, da na to nisem niti pomislila, da je še čakalna vrsta ene tri mesece!!! Res hvala, da si to napisala... V bistvu je naše stanje veliko boljše, ampak napotnico bom po moje vseeno rabila... Do jeseni pa je itak še nekaj časa, tako da bomo vztrajali, da sami to rešimo.. Je pa velika verjetnost, da se je žrelnica že tako zelo povečala (zaradi dihanja skozi usta), da brez operativnega posega ne bo šlo :/

clock-img

10.05.2013, 15:16

clock-img

pikatara

pencil-img

833

Pri mojem sinku je ista težava z zamašenimi sinusi. Nos ima čito prehoden, nikakor pa mu nisem mogla razbit v sinusih. Pri vsakem najmanjšem napadu je dobil bronhiolitični napad. Po vseh možnih kontrlah, parkrat na ORL-ju, na pol leta pri pulmologu so mu dosedaj pomagale edino kapljice nasal flixonase. S tem da vmes naša pediatrinja ni bila navdušena nad temi kapljicami in sem jih opustila (dajam mu jih samo, kadar ima čisto zabasan nos). Takoj smo dobili dva napada. Mi je pa sodelavka povedala ua sinupret kapljice in so ful učinkovite. Zadnji zabasan nos smo rešili s njimi.

clock-img

10.05.2013, 17:22

clock-img

Loose

pencil-img

7

No, nekje sem bral da je kronično zamašen nos lahko tudi posledica govorjenja z nostralnimi mišicami. Ker jih namreč konstantno aktiviraš, pri tem si pa kot malček dodatno izpostavljen vnetju. Nisem se nič poglobil v to, mislim pa da je bil angleški članek na temo učenja vokalov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem