IZVIRNO SPOROČILO: Night
Sem pribl. 5 dni po ovulaciji (ne vem točno, kdaj sem jo imela, ker nisem spremljala), pa imam že od včeraj nekakšne krče v jajčnikih. Včasih me ščipa v enem, včasih v drugem. Tega nisem vajena, zato sprašujem tukaj, če je katera že to imela. Sklepam, da je za vgnezditev prekmalu? Včasih me tako zbode, kot bi mi nekdo iglo noter zapičil, ampak samo za sekundo, toliko, da me zvije. Kaj je to????
Zgleda, da si lahko kar sama odgovorim na tole

Očitno je šlo za zgodnjo vgnezditev, ker sem danes zagledala tole:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=164397 Imam še 3 dni do M in test mi je pokazal že včeri neko senco. Po pretečenem času je bla videt črtica, ampak res minimalna. Danes se je pa narisala po 5 minutah, za pikico močnejša kot včeraj. Po moje bom ponavljala teste, dokler ne bo lepa, močna

Saj si je ne domišljam, ne?
Joj, zdi se mi neverjetno. Z mojim sva imela že napotnico za neplodnostno, ampak sva zbirala pogum, da se prijaviva.
Znakov nimam nobenih, občasno me zaboli v bradavicah, ampak ponavadi sem imela ful bolj boleče ... Od 3 dne po O sem imela tudi izcedek, ki je zame običajen, danes ga pa ni več (juhu!). Polno mesecev sem jemala Utrogestan v drugi polovici, ta mesec pa ne in se je očitno tudi brez tega prijelo.
Privoščim tudi vsem vam, da dobite to, kar si želite, ker občutek je nepopisen.