IZVIRNO SPOROČILO: magdalenica
Jaz si ne predstavljam, kako bom to folgala, če bom še kdaj noseča. Kako skrbiš za otroke, jim kuhaš, previjaš plenice, če ti je nonstop slabo ali pa skoz bruhaš?
Haha
Najprej previješ smradkota, ga daš na varno in tečeš bruhat. Kuhanje - futraš otroku jogurte, možu sendviče, sebi pa sladoled
Sicer pa imajo tudi očetje 2 roki in obvladajo stvari, če ne gre drugače.
se čisto podpišem!
je pa včasih res težko, če partnerja ni doma, ti pa komaj čakaš, da otroka popokaš v posteljo. in potem počitek....aaaa...

saj se tolažimo s tem, da je ponavadi le 3 mesece kriza.
IZVIRNO SPOROČILO: dspela
Nosečke iz območja Celja...kam boste šle v materinsko šolo?
nisem iz Celja, me pa nekaj drugega zanima. boste tiste, ki že imate otroke doma, še enkrat obiskovale MŠ-če je slučajno že kaj novega...?
IZVIRNO SPOROČILO: Night
Še 11 dni do drugega pregleda pri gin. Kako izgleda tak pregled? Daš spet kri in vodo? Zadnjič nisem bila nič tešč, ker mi nihče ni rekel, pol ste pa tu pisale, da ste bile ve tešč, tako da vem, da se pripravim. Pa UZ ti naredi? Mislim, da sta samo 2 obvezna, a ne? Drugi je potem že morfologija.
meni je sestra rekla, da samo vodo dam pri drugem pregledu. pa da ni treba biti tešč. samo mogoče mi je rekla, da moram jaz vodo dat, ker sem imela pri prvem pregledu slab izvid. (sem pa ta teden še enkrat šla vodo dat in sem samo sestro poklicala za ivid in je rekla, da imam čisto po šolsko!

)
Night: ko ti bo sestra dala datum za 3. pregled, jo vprašaj kako in kaj. meni to vedno napiše v MK, zraven datuma naslednjega pregleda.
ja, pa obvezna sta le 2 UZ, večino nas čaka le še morfologija. lahko imaš pa srečo in ti večkrat pokaže otročka.
v prvi N, sem vsakič, ko me je G vprašala, če že vem spol, rekla, da se ni dobro videlo prejšnič. in je prav vsakič rekla: no, potem bova pa zdajle pogledale, če se že bolj vidi.

(sem pa že pri NS izvedela, da bo punčka...pssst!

) tako sem v celi nosečnosti ene 3-4x izvedela, da bo punčka in je potem

imela kupljeno roza kompletek za iz porodnišnice.

da bi se pa tolikokrat zmotili, pa nisem verjela.
IZVIRNO SPOROČILO: Night
Jaz sem zadnje dni malo bolj pozorna na okolico in res je polno dojenčkov in nosečnic (ali se samo meni tako zdi?). A bo sploh kaj prostora v vrtcih?
jaz sem tudi opazila kar nekaj nosečnic v moji okolici. zadnjič sem celo spoznala eno, ki je isto januarka 2014, ampak ni tukaj prisotna (sem preverila na našem seznamčku

).
mene pa skrbi, ker bomo naše

vpisovale v vrtec sredi leta (december-januar) in se mi zdi, da je v takem primeru težje dobiti mesto, kot če ga vpišeš septembra.

se mi samo zdi?
bruhanje: zadnjič sem ravno pomivala posodo pa mi malo slabo rata pa sem si rekla, saj ne bo nič.... bom malo potrpela... ne bom bruhala.... ma ja, pajade...

sem pobruhala tla zraven lijaka (toliko sem imela časa, da nisem direkt na posodo), potem sem letela na wc, še tam malo... ko se umiri malo slabost, grem pa počistit mojo zadevščino in ugotovim, da je še cela stran hladilnika (v bližini lijaka je) pobruhana.

aioi! kot iz filma: celotna kuhinja pobruhana (vsaj strop ni bil

). upam, da bo počasi res dost teh slabosti...
< Sporočilo je popravil tashq -- 18.7.2013 13:59:46 >