IZVIRNO SPOROČILO: Mo87
Zakaj se pa dogaja ta raztresenost? Hormoni? Tudi slabse prenasam stres
hormoni so, ja.ti lumpi!

to je ena lepih stvari v

: za vse slabo lahko okriviš hormone! oni so tisti ta grdi, ne ti!
IZVIRNO SPOROČILO: dspela
tashq, jaz pa listke samo včasih napišem, če imam kaj več za kupit. Pa bom morala začeti pisat, ker potem pozabim glih tisto stvar kupit, ko rabim za kosilo.
pri meni je pa že tako hudo, da moram že za 3 stvari pisat listek, ker mi nekako ne znese to v glavi prinesti v trgovino.
dspela: čestitke za NS!
tia78: tebi tudi čestitke za dober rezultat!
pa mislim, da jaz starejše ne bom izpisala iz vrtca (mogoče edino le za prvih 14 dni, ko ima tudi partner dopust), ker je bila večinoma kar vedno zdrava in upam, da se ne bo to kar naenkrat spremenilo.

sama z

in še starejšo navihanko pa si ne upam bit. priznam!
Luckasmucka: jaz sem tudi slišala za utrjevanje bradavic pred porodom, samo nisem tega prakticirala. saj nikoli ne veš, kako bo steklo z dojenjem.
so mi pa ZELO pomagali nastavki za dojenje. že v P so mi jih dali (pred tem sploh nisem vedela, da obstajajo

), ker mala ni znala/mogla zagrabiti. in nama je steklo s temi nastavki. čez cca. 2 tedna so mi pa nekako postali odveč (konstantna skrb za čistočo...) pa sem se odločila, da poskusim brez. sicer je tamala takoj znala zagrabit, ampak AUUUU!

sicer je bolelo le prvih par sekund, ampak je bil totalen šok, ker z nastavki ni nič bolelo (sem se prav čudila, ker večina mamic na začetku jamra, kako boli

). potem sem pa eno rundo dojila brez nastavkov, eno z njimi, pa so se bradavice v nekaj dneh navadile.
še čestitke za lulčka!
imam pa še jaz eno vprašanje: kam s starejšimi otroci med porodom, če bodo partnerji z vami?

to je in bo moja konstantna skrb do Dan D.

babice in dedki, strici in tete vsi še delajo in ne vem, kam bomo dali malo, ko grem v P. sicer je na voljo dovolj ljudi in upam, da bo takrat, ko se začnejo popadki vsaj eden doma, ampak...kaj pa če ne...
< Sporočilo je popravil tashq -- 24.7.2013 10:02:24 >