IZVIRNO SPOROČILO: milena2222
A se ve kopate v toplicah?
Jaz se ne, ker nimam nobenih blizu, drugače pa bi se. Jeseni in pozimi bom sigurno hodila kaj plavat v bazen (sicer z morsko vodo). Jaz sem ginekologinjo že na prvem pregledu vprašala, kako je s kopanjem v bazenih in je rekla, da lahko. Nisem imela pa še nikoli nobenih težav z vnetji, glivicami, ker če bi jih imela, ne bi šla, ker smo zdaj še bolj občutljive kot ponavadi.
Stroški: pri nama bodo kar veliki, saj morava kupiti čisto vse. Voziček je velik strošek, želim dobrega, da bom lahko delala dolge kilometre in povsod (pa upam, da to ne bo najin edini otrok, tako da bom voziček rabila najmanj cca 3 leta), potem je lupinica, kasneje sedež za v avto, posteljica (verjetno bom vzela rabljeno)+jogi, pa babyfon, pa malo kasneje stolček za hranjenje. Ne bova kupovala najboljših stvari, upam, da bom kaj dobila rabljeno, ampak vseeno kar nanese. Da ne omenjam cunjic, ki jih rabiš, kasneje tudi obutev. Preurediti morava tudi sobico, kupiti previjalno + omaro za shranjevanje stvari.
Premiki: Včeraj sem bila noseča točno 17t in pozno zvečer, ko sem šla spat, sem začutila mehurčke v trebuhu. Res, kot da bi mi mehurčki pokali v trebuhu, bil je tako hecen občutek. Vse skupaj je trajalo kakšno minuto in je bilo ful lepo, tako da komaj čakam, da to spet začutim.