IZVIRNO SPOROČILO: talika81
... kako bo pri morfologiji, pa še poročam, ker jo imam 16.9.
jaz isto...bomo poiskal želodček...
IZVIRNO SPOROČILO: Night
... Smo na fb, pridi še ti
...
sem ga pred parimi meseci skenslala pa se mi ne da še enkrat bit gor, že v prejšno nisem bila skoraj nič... eh...bom pa tukaj veeeeeeeeeliko pisala, da boste imele kaj za brat in potem posledično še kaj napisale, a a a a?
IZVIRNO SPOROČILO: dspela
... tashq, ni časa za pisanje....se poskušam učiti. ...
no, potem pa oprostim...

kar pridno se uči...
IZVIRNO SPOROČILO: witch
... Učit se pa tudi jaz spravljam pa mi ne gre
...
mogoče imaš še tisto začetniško nosečniško utrujenost...

upam, da bo kmalu boljše...
IZVIRNO SPOROČILO: witch
... Drugače pa se meni spet krči pojavljajo. Pijem magnesol, jemljem spasmex, ampak med sedenjem v službi mi ni ok. Tak da počakam do pregleda, in kar mislim da me bo dala na bolniško. Ker to, če se mi je začela še maternica spet krčiti in da je posteljica predležeča ni dobra kombinacija. Tak da bom mogla po mojem samo pridno počivati. ...
bi poskusila (če je možno?) med službo večkrat vstati pa se malo sprehoditi, če ti sedenje ne paše...? po drugi strani je pa res mogoče boljše zate, da greš malo na bolniško, da se spočiješ...
glede MV:verjetno moj G že ve, če je potrebno gledati MV pa glede na to, da nisem imela težav, bo verjetno res vse uredu... hvala, mal ste me potolažile, ker ste vse napisale svoje izkušnje...
je pa res zanimivo, kako se praksa od G do G spreminja, tudi me

imamo vse drugačne "težave", otroci so si različni, nenazadnje tudi vsi ljudje...

kok bi bil svet dolgočasen, če bi bili vsi isti...sploh se ne bi pogovarjali, ker bi itak že vse vedel...eh, mal filozofiram...
< Sporočilo je popravil tashq -- 11.9.2013 9:13:35 >