Nekateri se tako radi delate frajerje tule gor:kako bi vi vse to počeli, pa ne morete zaradi otrok, pa zaradi pomanjkanja spontanosti, časa,bla bla bla
Ne, ne delamo se frajerjev, kako bi, samo ne izkuljučujemo možnosti, da bi se to zgodilo - predpogoj pri meni je v bistvu tako strog, da je zelo malo verjetno, da bi kdajkoli se - ker bi moralo bit spontano, alkohola ne pijem, kadi noben od naju... Tak da - zelo malo verjetno;). Trenutno kot rečeno tudi nimam teh želja, vseeno pa ne izključujem možnosti, svašta se lahko v življenju zgodi;).
Nekako si vsi predstavljate v postelji kot tretjo osebo nekoga ki je nasprotnega spola kot ste vi, v smislu, da bi bili vi v sedmih nebesih, ko bi vas " stregli" od spredaj in od zadaj.
Nope, motiš se - veliko lažje si predstavljam zraven eno punco kot fanta, lažje si predstavljam prepletanje. Mogoče se motim, ampak po moje se pri trojčkih vsi z vsemi ukvarjajo, ne da dva človeka pedenata tretjega. No, verjetno obstajata obe varianti, če prav pomislim, samo si sama pač te druge ne bi izbrala (živimo v svobodni državi zaenkrat in si lahko sama zberem, s kom bom spala in s kom ne, torej se mi ni treba it take variante, ki mi ne paše;)) Če bi se že odločila probat, bi verjetno to bila ta varianta, skratka. Ampak glede na to, da bi se to moralo zgodit samo od sebe, ne da bi kdrokoli to vnaprej računal... je malo verjetno. Mogoče če bi si on ful želel, da bi mu bila to strašna fantazija, ne vem. Zaenkrat nič ne kaže na to;).