writing-img

RE: Februarke 2014

clock-img

11.06.2013, 09:54

clock-img

Bexy

pencil-img

8

Živjo punce,
no pa se vam tudi jaz pridružujem, sem danes zjutraj veselo zagledala + user posted image
PDP po mojih izračunih 11.2.2014.

clock-img

11.06.2013, 10:27

clock-img

radirka

pencil-img

174

Dorotheia pejdi se za vsak slučaj pokazat.. v nosečnosti te morajo takoj sprejeti in ti nimajo kej sitnariti.. :) Jst verjamem da je vse ok! :)

Sreča je tam, kjer je srce.

clock-img

11.06.2013, 10:33

clock-img

radirka

pencil-img

174

Bexy dobrodošlaaa med nami :)

Sreča je tam, kjer je srce.

clock-img

11.06.2013, 11:00

clock-img

Anonimen

O orhideja88 pol mave zaenkrat na isti dan PDP lepo lepo.
Js imam še vedno kakšen dan rjavkast izcedek pa smo v 5. tednu oz od jutri naprej v 6. - je mogoče ta izcedek kej povezan s psiho? Čestitam vsem novim nosečkam in hvala vsem za lepe želje.

clock-img

11.06.2013, 13:12

clock-img

dariva

pencil-img

9

Pozdravljene vse skupaj!
Kot zgleda, se vam lahko tudi jaz pridružim. Danes sem še enkrat preverila s Clearblue in je res + user posted image Še kar ne morem verjeti...
Sicer pa po mojih izračunih bo PDP 15.2.20114.
Stara sem 37 in imam doma že enega 2 letnega sončka...
Zdaj pa pokličem še ginekologinjo...
LP

clock-img

11.06.2013, 13:47

clock-img

bevcika

pencil-img

63

eeee......čestitke vsem novim nosečkam...pregledi se nam bojo slej ko prej začeli.... ;))
jeej...komaj čakam... danes me je nekaj začelo stiskati okoli popkas in pa v spodnjem delu trebuha...upam da je vse ok..
ker sem pa zjutraj imela celo zmedo na cesti...soseda sem tukaj na stranski cesti spregledala...in se mi je umaknil tako, da je poškodoval platišče in gumo...in sm mu še to mogla it uredit...razztrešena do kraja... upam da nebo skos tak tole...;O

clock-img

11.06.2013, 13:49

clock-img

bevcika

pencil-img

63

drugače smo pa že nekak dojeli tole nosečnosti...čeprav komaj...ker je bilo tole grooozno presenečenje po tak dougem casu...;)
tak da že poznam vsako spremembo na telesu...in mi tole špikanje ni nič všeč...
drugače pa držimo pozitivo...;)) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2013, 14:13

clock-img

Anonimen

Čestitke novi članici :)

clock-img

11.06.2013, 20:00

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

Dobrodošle nove srečke user posted image : Bexy, dariva in anonimna user posted image user posted image user posted image

lp, flavia

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

11.06.2013, 20:29

clock-img

Martyna83

pencil-img

150

user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitke vsem novim user posted image

Dorothea si se sla pokazat? jaz sem tudi v 5 tednu imela rahel krvav izcedek kar se je na koncu izkazalo kot vgnezditvena krvavitev,..krvavitve na zacetku nosecnosti so zelo pogoste vendar vse ne pomenijo najhujsega,...veliko jih krvavi pa je na koncu vse o.k.

Drzim pesti za vse,..

clock-img

11.06.2013, 21:32

clock-img

katekina86

pencil-img

11

Pozdravljene vse !!!

Čestitam novimuser posted image in dobrodošle med namiuser posted image radirka hvala za povabilo v skupino, se bom pridružila pa bomo klepetale user posted image

Danes ko sem prišla iz službe, sem se ulegla in zaspala kot klada za dobro uro, če me ni bi zbudil zvonec na vratih bi verjetno še zdaj spala...

Upam, da se v redu počutite, uživajte in pazite nase user posted image

clock-img

11.06.2013, 21:49

clock-img

Dorotheia

pencil-img

852

Lep pozdrav še od mene in dobrodošle vse nove februarke!

Danes nisem imela nič izcedka, tako da nisem šla potem. Mislim, da ne bi smelo biti kaj hujšega. Če pa se bi tole še pojavljalo, pa se takoj odpravim.

clock-img

11.06.2013, 23:03

clock-img

Martyna83

pencil-img

150

Dorotheia me veseli,da ni vec izcedka,..najbrz je res bil se od vgnezditvene,..tako da samo pozitivno naprejuser posted image

clock-img

12.06.2013, 06:55

clock-img

Anonimen

Mi smo pa danes zjutraj opazili sled sveže krvi. Popoldne grem h G ker se negrem igrat z nobeno stvarjo pa naj bo še tko "nedolžna". Bolš da greš 2x preveč na pregled kot 1x premal. Upam da bo vse uredu. Glava me pa boli za ... user posted image . Lep sončen dan vam želim

clock-img

12.06.2013, 07:57

clock-img

morskazvezdica

pencil-img

220

Dobro jutro.

No mene že dva dni dajejo slabosti.sploh ponoč al pa zjutri user posted image pa špika me v desnem jajčniku. Sem se pa odločila da ne bom šla na samoplačniški pregled verjetno...grem konec meseca na morje za en teden,potem ko pridem z morja imam pa itak pregled. No bomo vidl če bom zdržala do 8.7. user posted image

Končno bo poletjeeeeeeeee user posted image

Zdele imam en izpit,potem pa gasa mal v shopping user posted image

clock-img

12.06.2013, 08:46

clock-img

Martyna83

pencil-img

150

anonimna ja le pejdi na pregled,.pa javi nam kaj so ti rekli,..drzim pesti da bo vse o.k.

Morska zvezdica tudi jaz ce bom zdrzala sem se odlocila da ne grem prej na pregled,..bomo videli,...

Me pa tudi danes boli zadaj na desni strani kot da bi me ledvica bolela:( ma rahlo tako komaj da cutim pa vseeno

clock-img

12.06.2013, 11:06

clock-img

Mimi88

pencil-img

28

Živijo punce. Jst se vam pridružujem. Danes mi CB pokazal user posted image , PDP pa pride 17.2. user posted image

clock-img

12.06.2013, 13:38

clock-img

Orhideja88

pencil-img

30

Živjo punce,

pozdravljene vse nove in seveda tudi čestitke za user posted image .

pri meni nič novega...danes naj bi bila v 4/6 tednu.
Je še pri kateri, da praktično nima nobenih znakov, razen malenkost bolj polnih prsi?
Razen kar sem opazila je to, da mi kava ne paše več.

Lp vsem user posted image

clock-img

12.06.2013, 13:50

clock-img

Bexy

pencil-img

8

Živjo Mimi88 in čestitke zauser posted image :)
Se kar množimo user posted image

clock-img

12.06.2013, 16:16

clock-img

Dorotheia

pencil-img

852

Meni se je rjav izcedek pojavil zopet, tokrat bolj temno rjav. user posted image
Grem na urgenco danes. Mi lahko katera pove, kako izgleda to - kam moram iti (če mogoče katera za KR) in kako poteka?

clock-img

12.06.2013, 16:47

clock-img

morskazvezdica

pencil-img

220

Dorotheia držim pesti da bo vse vredu.poročaj.
Aja verjetno te bodo poslali na ginekološko urgenco....saj v Lj je tako

clock-img

12.06.2013, 18:45

clock-img

junij13

pencil-img

20

Danes sem bila na 1. uz, na katerem se je videla gestacijska vrečka prav tako tudi rumenjakov mehurček ploda pa še ni bilo, tako da sem naročena na ponovni pregled čez 2 tedna...jooj, kako se mi bosta vleklaa

clock-img

12.06.2013, 19:04

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

Pozdravljena Mimi88 user posted image user posted image

Vsem ostalim user posted image pa naj čas do prvega pregleda čim hitreje mine user posted image Še se spominjam, kako sem sama čakala prvi pregled in prvih novic user posted image

lp, flavia

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

12.06.2013, 19:31

clock-img

Dorotheia

pencil-img

852

junij13 , kateri teden nosečnosti pa si, če lahko vprašam?

clock-img

12.06.2013, 20:15

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Dorotheia, v KR greš v porodnišnico k dežurnemu ginekologu - ginek. urgenca, zagotovo te sprejmejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem