IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Nekaj mi napišite prosim... imam več informacij, ne vem kaj je zdaj res. Kdaj so popusti pri torbah? Res samo ta mesec ali se še kdaj do septembra pojavijo?
Torbe imajo neke akcije in popuste povsod po malem. Malo več zdaj, ko kasneje. Sem pa lani skoraj doktorirala iz tega in ti povem fajn recept za nakup torbe, le malo je treba pogugat in potelefonarit;
poguglaš in najdeš
lanski katalog potrebščin (pišem za DZS, ker sem tam to super uredila). Pregeldaš ponudbo in si napišeš kode artiklov, ki te zanimajo. Pokličeš v najbližji DZS (ali pa tak, za katerega predpostavljaš, da ni toliko obremenjen). Poveš, da želiš preveriti, če imajo izdelek na zalogi in da imaš kodo. Vedno sem naletela na prijazne prodajalke in so mi razložile, da tega pri njih žal nimajo, na mojo pobudo, če lahko v računalniku pogleda, kje imajo (aja, še prej preveri za kakšen denar) v kateri trgovini pa še imajo.
Tako sem lani dobila Actino torbo za 31 EUR (redna cena je okoli 60, se mi zdi), samo smo jo morali dvigniti v MB. Če bi dopuščala več možnosti glede motivov, bi jo dobila tudi bližje - punčkasto varianto so imeli v več trgovinah.
Še za eno, ki je spraševala o torbah - torba našega prvošolčka je še vedno kot nova in jo bo zagotovo imel še vsaj 1 leto. Še hči ves čas pravi, da ako bo ona dovolj velika za v šolo, da hoče to torbo (gor je morski pes - obema ful všeč).