Hej, hoj,
danes je pa res en lep dan
! Neverjetno kako je lep dan odvisen od lepe noči
. Naša tamala je podrla svoj osebni rekord v spanju - je spala 6ur
; sem mislila, da se mi je Marija prikazala (jaz sem pa spala 5,5ur - že par mesecev nisem toliko spala!). Kako je minila ostala noč, sploh več ni pomembno po takem uvodu
, bi se lahko kar že zbudila (pa se nisem
).
Se je potem zjutraj nadelala - po desetih dneh - bi lahko naštimal koledar na podlagi kakcev naše punce (prejšnje kakanje je bilo pa pred 20imi dnevi; kaka točno na 10 dni - ko urca).
ursonok: sem prebrala novičko, da je v Španiji te dni ena mamica rodila 6,2 kg težko punčko! Baje, da rekord v porodu prez CR! Kako kaj tvoja
? Je še ni?
osvežujoča hrana: ravno sem pojedla tzatziki - men je ful osvežujoč. Sicer potem človek malo smrdi, ampak kaj čmo
saša33:
Najraje pa leži pod, nad joško.
He, he, ... Ta prav dedc

. Je ata kej ponosem na sina?
Naša je pa zgleda ta prava baba. Na joški, če že zaspi, zaspi samo za kako minuto (lepotni spanec:), potem pa učke odpret in gledat naokoli

.
sover: Kaj je za sterilizacijo starostna omejitev? Tako razumem iz tvojega posta.
Na kaki žogi tvoja Karla zaspi? Brina spi v posteljici, hvala bogu da hoče.
Brina se je tudi načila boljše jest - tako, da ne požre polno zraka zraven (je prej samo klikalo in sikalo, ko je pila mlekca

), zdaj pa se boljše priklopi in posledično tudi manj riga in se ji toliko ne spahuje. Neverjetno - gre res na boljše
vrtec: jaz sem ravno včeraj dobila nove odločbe od CSD - za vrtec smo padli v en nižji razred

; mi je pa tako hecno (NOT!), da upoštevajo med dohodke nov otroški dodatek, ki je višji od starega in je izračunan na podlagi dodatnega družinskega člana in ki ga sploh še nisi dobival (upoštevajo pa seveda celoletni znesek

); da o upoštevanju raznih prihrankov sploh ne govorimo - pri nas si štrafan, če si priden in daješ na kupček (mimogrede, so nam naračunali, da imamo take prihranke in seveda dohodke od njih (najbrž, ja

), da še sama dva nisva vedela!?)
Se čudim, kaj vse govorite, da rabite za maj vrtec, potem sem se pa spomnila, da grem jaz šele konec junija v službo, ker imam tri otroke

.
Zdaj grem pa k G, pa da vidmo, kaj bo rekla...
papa