Hehe, lili, malo je odvisno, kam greš in koliko denarja imaš;). Če imaš dovolj denarja, ne rabiš pakirat nič razen zobne ščetke, ker si pač vse lahko kupiš tam. Če ga nimaš, pač vlačiš s sabo:). Če greš nekam, kjer se vse dobi, seveda ne rabiš kaj dosti s seboj vlečt. če greš nekam, kjer se ne dobi skoraj nič, ni samopostrežne, ni zdravnika, itd..., pa seveda vlečeš s sabo marsikaj, kar tebi ni treba. Včasih ne rabiš, včasih pa. Vsakič vlečem s sabo še dolge hlače za tamale, pa ssmo jih do zdaj vedno rabili, enkrat celo toliko, da sem jih na morju šivala, ker sta jih uspeli polit več kot smo jih imeli in je bilo mraz ko pes.
Mi pa recimo ni bil noben problem spakirat za enega dojenčka za 10 dnevni izlet po Italiji, sem bila zelo hitro gotova samo za nas tri za krajši čas in za nekam, kjer se vse dobi;). Verjamem, da ne verjameš, da je razlika med 1 in 3 - ampak je. Za 1 vlačiš calpol in to, kar je njemu. Za tri vlačiš calpol in kar je lahko vsem trem;). obleke, brisače, kopalke, hrana, vse je x3, pa navadno še nimajo čisto istih potreb;).
tak da se naša družina odpočije tudi ob tridnevnem oddihu......
Midva si odpočijeva tudi če sva v službi in sta samo 2 otroka doma, haha

.
Kar se vstajanja tiče ne vem - do zdaj sva jih mogoče budila 5x (5 dni) - ostalih skoraj 6 let pa so oni budili nas

, vedno vstanejo pred nama.
Lili, sama sicer nimam tega problema z malimi, ker kot rečeno, vstajajo sami zelo zgodaj in jih budit res ni treba, vseeno pa čisto razumem, da nekateri pa ne. Tako kot ima/je imela tvoja mala problem jest kje drugje kot doma, iam kak drug otrok pa problem s premikanjem ritma. Zakaj ti je to tako čudno? pač različni so.
Kar se mene tiče, sem še čisti otrok: jaz bi mela čimveč počitnic

in isto privoščim svojim otrokom. Pojma nimam, koliko jih bo kaj razturilo, zaenkrat jima ni bil problem it nazaj v vrtec, kadar je bilo treba, pa smo tudi izvajali podaljšane vikende; upam, da bo v šoli isto.