Pri toliko slabih novicah te dni me je bilo kar groza in danes sem še jaz kar pošteno zakrvavela. Sem že nazaj od G, z malčkom je zaenkrat še vse ok (7 tednov in 4/7, srček bije), imam pa predpisano počivanje. Krvavim iz maternice, se vidi kje, ampak zaenkrat malček še ni ogrožen. Itak vesela, še vedno pa ful zaskrbljena
.
Dajte mi povedat tiste, ki imate že izkušnje. Kako je s tem počivanjem. Jaz sem mojemu rekla, da jutri ne grem na RD/piknik, moj pa pravi naj grem, ker bom itak sedela in se nič obremenjevala. Danes itak ne grem na en piknik, za jutri pa ne vem kaj naj? Če poslušam sebe ne bi šla, ker je pikica zdaj na prvem mestu, ne vem pa ali s tem pretiravam
. Sončka sta za danes in jutri prevzela mož in tašča, tako da ne bo nobenega vzdigovanja in napora, tudi pospravljanje in kuhanje, tako da ostalo bom res samo ležala.
zari
Drži se, pa upam, da kmalu nabereta novih moči in gresta v nove boje
Anonimna, pojdi na pregled. Jaz sem šla takoj, brez pomisleka. Če je najhuje itak ni kaj, lahko te pa zelo potolažijo, pa še pikico vidiš, da je res vse ok.
Tippi, držim pesti, da ste res iz najhujšega. Če bo eden ali dva ni pomembno, samo da bo/bosta zdrava.
Dobrodošle vse nove. Držim pesti, da je pred vami mirna in srečna nosečnost.