cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2014

clock-img

13.10.2013, 19:32

clock-img

MAFiN5

pencil-img

55

Punce pozdravljene,

res, res se opravičujem, ampak sem bila kar nekaj časa odsotna, ker nisem vedela kje se me glava drži. Zdaj sem vam vsem odgovorila na zasebna sporočila kako se lahko pridružite forumu in vas bom tudi v kratkem po registraciji potrdila, obljubim user posted image .

Na zasebnem forumu se je pridružila še ena uporabnica tanchi, ki pa je nimam med sporočili. Prosim oglasi se, da te potrdim - da ni kakšen čisto mimojedoči user posted image .

Če še katera ni dobila sporočila naj mi piše na ZS ali pa kar na forumu bom zdaj malo bolj redno spremljala vse kanale.

clock-img

14.10.2013, 10:56

clock-img

mojci13

pencil-img

50

Pozdravljene nosečke,

Malo vpadam v vaš forum, sicer sem bila junijka 2013 in moj malček bo jutri star 5 mesecev.

Če slučajno katera potrebuje kaj nosečniških oblačil, naj se mi javi. Malo mer za orentacijo. 165 cm, pred nosečnosto 60 kg, na koncu 73.

Prodam pa tudi skoraj nerabljeno črpalko Medela Swing, zapakirano v originalni embalaži z računom in garancijo. Nova cca 160 €, prodam za 80 €.

lp in uživajte v nosečnosti.

clock-img

22.10.2013, 11:08

clock-img

Gizmica

pencil-img

4

Lep pozdravček vsem Marčevkam ;)

Se jaz bi se pofočkala v to skupino. user posted image
Sem iz Kopra, PDP imam 24.3. in je to moja prva nosecnost. Stara pa sem 32 let.

Huh zdaj pa akcija in veselo prebiranje foruma... user posted image

clock-img

24.10.2013, 16:39

clock-img

*tedy*

pencil-img

621

Tippi kako si? vse ok? odkar ste na FB ni ne vem kaj se dogajauser posted image user posted image nisem nič na tekočemuser posted image user posted image

clock-img

27.10.2013, 19:43

clock-img

žanpaty

pencil-img

31

ojla,

se javljam po daljši odsotnosti. Nosečnost je OK, otročk brca, buši se veča user posted image samo jaz nisem OK. user posted image

Je imela katera sum raka na materničem vratu in v primeru spremembe fleka tudi odščip tkiva? Baje da na plod ne vpliva,samo me vseeno skrbi.

Bodite fajne in uživajte.

clock-img

28.10.2013, 07:30

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Tippi kako si? vse ok? odkar ste na FB ni ne vem kaj se dogajauser posted image user posted image nisem nič na tekočemuser posted image user posted image

Ooooo tedy user posted image  
Tukaj nas res več ni, smo na zasebnem forumu, ne na FB. Drugače se pa vsake toliko časa oglasim na temi Nosečke 2014, kjer te tudi pogrešam in trdno držim pesti, da prideš čim prej nazaj user posted image

Pri meni zaenkrat vse ok. trebuh mi raste, mali brca, sem že čez polovico, opravila morfologijo, vse ok, tako da, samo čakamo, da bo novo leto, da si še za eno stopnjo več oddahnemo. potem bo šlo pa itak hitro in se res že močno veselimo!

kako je s tabo?

žanpaty a to so ti postavili samo sum na raka, ali je že diagnosticiran? Joooj grozno eno in drugo user posted image  nimam izkušenj, ti pa močno želim, da bo vse dobro z nosečnostjo in tudi potem, če je karkoli na bolezni...ostani pozitivna!! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 28.10.2013 7:33:07 >

clock-img

30.10.2013, 10:40

clock-img

*tedy*

pencil-img

621

tippi mi smo super, ravno iz kratkih počitnic. Drug teden imam G in upam da je vse ok, sicer sem pa M že dobila 27 dan po ss in upam, da bo tudi naprej tako.... kar nočem nič brat v temah nosečnosti dokler ne bom spet tam.....
Sicer sem pa pridna in tečem skoraj vsak dan, meni je to res en ful užitek, zjutraj vstanem ob 5 grem tečt in sem do pol sedmih ko začnejo otroc vstajat že nazaj, sem cel dan ful dobre volje potem. Upam da bom tud potem ko bom noseča loh tud mal migala in ne bom kot en sodček ležala cele dneve na kavčuuser posted image user posted image
Uživaj v user posted image in da ti čimprej mine......sej še malo pa boš pogrešala trebušček, čeprav jest nisem v nobeni nosečnosti ( no mogoče prvi) prav posebej uživala k sem velik trebuh okrog nosila sem vedno komaj čakala da rodim in crkljam naše male štručkeuser posted image

clock-img

30.10.2013, 11:22

clock-img

polančevka

pencil-img

1

IZVIRNO SPOROČILO: mravljica13

JEEEE!user posted image
Pa je tudi meni uspela registracija! Upam da me sprejmete med "klepetulje" user posted image

JEEEE!user posted image
Pa je tudi meni uspela registracija! Upam da me sprejmete med "klepetulje" user posted image

user posted image user posted image

clock-img

09.11.2013, 17:56

clock-img

Girl1

pencil-img

1

Čaw...jst vas tud berem že od samega začetka in bi se vam tudi jaz pridružila na zasebenm forumu user posted image PDP imam 19.3.2014. Drugače pa imam doma punčko, ki bo ta mesec stara 19 mescov :D

clock-img

17.11.2013, 17:21

clock-img

talytha

pencil-img

85

Pozdravljene drage Marčevke!!!
Odkar ste se preselile na zasebni forum nič ne vem kaj se s katero izme vas dogaja.....! Večina vas je sedaj že dala tudi morfologijo čes. Upam da ste vse ok, da vas mali nabrcavajo kot je le možno in da se do konca vse lepo izied.
Tako, želela sem vas samo malce pozdravit user posted image

ne mine dan, da ne pomislim kako bi moral biti že trebušček velik

clock-img

17.11.2013, 20:18

clock-img

Bela_Marjetica

pencil-img

1

Zivjo vse nosecke marcevke! Ce je sploh se katera tukaj aktivna :/ Ker imam tudi sama rok 3.3.2014, bi se vam rada pridruzila na zasebnem forumu ali fb stran. Upam, da se vam kmalu lahko pridruzim :) zdaj grem pa brat stare poste..... Lp

clock-img

18.11.2013, 12:36

clock-img

Gizmica

pencil-img

4

Zdravo bela_marjetica! Tudi jaz sem med novejsimi uporabnicami foruma in upam da naju se sprejmejo medse :)
Mafin5 a si morda prejela moje ZS? Nisem ziher al sem ga korektno poslala al kje zamočla hehe

clock-img

19.11.2013, 15:13

clock-img

pihka

pencil-img

1

Tut jest bi z veseljem čvekala z vami. PDP imam 18.3. in je druga nosečnost.
Upam, da me sprejmete medse:)

clock-img

28.11.2013, 10:36

clock-img

žanpaty

pencil-img

31

ojla,

kako? Jaz se že dolgo nisem javila user posted image
Včeraj sem imela prvič UZ pri dr. Blejčevi v LJ porodnišnici v patološki ambulanti. Otročk je lepo zdrav in pridno raste.

Ta ženska ni normalna. Dela z nosečnicami kot z živalmi. Ker imam epilepsijo, me zato pošilja ginekologinja do vseh dohtarjev na dodatne preglede (internist, genetik,...)
In ko je odprla mojo materinsko me nadrla da zakaj mam tolk dohtarjev, da bi mogla takoj k njej pridt... Potem, lani decembra sem rodila zdravo punčko in potem sva se odločila z možem za še enega otročka (predhodno pogovor z nevrologom, svojo ginekologinjo....) me je nazjala da kdo je men sploh dovolu zanost.... Uglaunem... skos je zjala, vmes klicala internistko, mojo ginekologinjo, da kaj me pošilja ke ukol, da ona vse to obvlada in da se to vse k njej pošilja.... Naredi te z zjanjem tako nemočno, da nič ne moreš. Vmes sem ji rekla, da zakaj sploh
name zja, če sem jaz dobila napotnico in prišla sem....

Pri prejšnji hčerki sem imela enako vse te dohtarje, samo da sem imela v patološki prim. Cerarja in me ni nič nadiral (sedaj je moral v penzijo)...

Je imela še katera dr. Blejec?

No lep sončkov dan še naprej in lepo se imejte!

clock-img

17.12.2013, 12:41

clock-img

letalo

pencil-img

66

Pozdravljene, tudi sama imam rok 19.3.2013. Prosim za vpis v zasebni forum in navodila, kako se do njega dostopa. Hvala in lp!

clock-img

27.12.2013, 20:00

clock-img

Lilla81

pencil-img

33

Zdravo punce,jaz sem bla do ponedeljka aprilčica po morfologiji pa mi je spremenil datum na 28.3 tako,da se še vam pridružim:)...smo pa v pričakovanju drugega škrata,stara 32 let in iz Kopra..upam,da me sprejmete medse,če pa imate kako skrivno na fb bi se vam tudi pridružila:)

clock-img

11.01.2014, 16:24

clock-img

andreejaa

pencil-img

1

Živjo!

Evo še ena Marčevka :)
moj PDP 25. marec, 25 let, Celje, moja prva dojenčica :))

Zanima me, ali imate kakšno skupino tudi na FB ustvarjeno? Ali je to to? :) Lep pozdravček

clock-img

12.01.2014, 12:23

clock-img

Mateia.

pencil-img

8

Na fb je skupina MARČKI 2014, moglo bi vam najdt :)

clock-img

20.01.2014, 11:16

clock-img

remy

pencil-img

1

Živjo,

še ena marčevka. PDP imam 28.3., to je moja druga nosečnost. Poslala sem prijavo na zasebni forum, prosim za sprejem.

Pozdravčke vsem!

clock-img

30.01.2014, 14:42

clock-img

sara1986

pencil-img

399

UGODNO Globinsko temeljito čiščenje preprog- na domu

V pričakovanju novega člana, vam na območju Ljubljane ugodno nudim :

Z vrhunskim globinskim sesalcem vam očistim tepih, sedežno garnituro, vse vrste preprog, tapisona, itisona.. Globinsko čiščenje jogijev, s profesionalno krtačo, ki nadomesti stepanje.. Čiščenje s profesionalnimi čistili in čistilcem Sakura.

ugodno 20 EUR

saracolpa86@gmail.com

clock-img

01.02.2014, 15:58

clock-img

Kako77

pencil-img

1

Punce pozdravljene!!

Jaz sem čisto nova tukaj, zato bom prosila za kakšna navodila za telebane user posted image
PDP imam 24.3.2014. Se Vam lahko tudi jaz pridružim na zasebnem forumu oziroma ali ste na FBju??

Lepo bodite nosečke moje.
Katja

clock-img

02.02.2014, 16:30

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Če bi katera potrebovala .Res lepo ohranjeno in kot novo .
Klik na link spodaj pišete pa lahko na mare.mateja@gmail.com
http://www.mojalbum.com/matejaaleks/cotke-za-otroke/foto/21428321

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

02.02.2014, 21:03

clock-img

Dorotheia

pencil-img

852

Malo "vdiram" v vašo temo.
Ker je moje nosečnosti konec, pa mi je ostal še en cel zapakiran paket vložkov Vir 80 in nekaj mrežastih hlačk, jih podarim, če bi katera imela. Prav tako imam še skoraj nov sirup železo iz lekarne, ki ga sedaj zaradi dodatka vitamina c ne smem jemati zaradi malčka in ga tudi podarim, če bi kateri prišel prav. Bi pa najraje videla osebni prevzem, tako da če je katera iz okolice Kranja in bi to imela, rade volje podarim. Naj se mi javi na zs.

clock-img

03.02.2014, 08:27

clock-img

Butterfly987

pencil-img

1

Drage nosečnice,

Jaz sem tudi ena izmed telebanov, ki je komaj sedaj odkrila to temo :( Na FB sem vam tudi poslala prošnjo za sprejem v skupino, saj bom tam bolj dejavna in bi vam bila neskončno hvaležna za sprejem. PDP imam 23.03., pričakujeva pa fantička :)

Lep pozdrav vsem,
Butterfly987

clock-img

10.02.2014, 14:00

clock-img

bugimajstr

pencil-img

131

pozdravljene!! no mi imamo rok 4.4 samo po pregledu danes bo dete najverjetneje že marca..tako da če je kaka možnost bi se rad priključil med marčevke.:) seveda če me sprejmete.. imam enako ime..bugi majstr. če me dodate.:)hvala....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem