IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
tudi jaz grem počasi v 7 teden in brez znakov. Nič se ne dogaja....a je to normalno. Moja prva nosečnost pa sem kr malo zmedena. Saj vala bogu da mi nič ni,naj ostane tako.....kljub temu sem pa v skbeh. prvega pregleda še nisem imela.
To je povsem normalno! tako je bilo pri meni v prvi

, v drugi živet nisem mogla od 24 urne slabosti, zdaj v tretje pa je nekje vmes. mi je slabo, ampak se da preživet. so take nagle slabosti, ki hitro minejo. kakšen dan mi ni pa nič, kot da ne bi bila noseča. tako da, nič ne skrbi, in bodi vesela, da si ena redkih tistih srečnic, ki jo ne spremljajo slabosti!
Zarja svit bogica

Tist ki pravi, da je nosečnost najlepši čas in da je treba v njem uživati, nima pojma kaj govori. al ni bil nikol noseč, al pa mu nikol ni blo slabo
ps.Zarja svit priporočam:
- nariban ingver (eno večjo korenino)
- velik stisnjene limone (tako kot bi pripravljala limonado)
- par žlic rjavega sladkorja
- svežo (lahko tud sušeno) meto
vse skupaj zalij z vodo, pusti stati eno uro, precedi, ohladi in pij.
jaz si ta napitek naredim in ga imam za tri dni v hladilniku. vsak dan spijem šalco do dve. super zadeva, ki res ublaži slabost.
poskusi, morda ti bo pomagalo

če ne poskusiš ne moreš vedeti, ali ti paše ali ne. še vedno lahko spije kdo od domačih. je malo pekoč občutek zaradi ingverja, sicer je pa super osvežilna pijača primerna za vse! mi smo jo pili tudi ko nisem bila noseča.
< Sporočilo je popravil Tippi -- 18.7.2013 9:05:47 >