writing-img

RE: Bodoče nosečke

clock-img

29.04.2014, 10:06

clock-img

..noname..

pencil-img

713

ČEprav ni za nedoločen čas, pa vseeno nekaj je. Se pa strinjam, da bi bilo marsikaj lažje, če bi bilo nedoločen čas. Morda pa bo, ne smemo se predati, za vsakega je nekje neko delovno mesto. Drugače ne vem kako bomo/bojo mladi sploh prišli do služb.user posted image

Jaz nimam še otrok, si ga pa močno želim, vendar z mojim še malo počakava tam nekje do jeseni, potem pa bova začela tudi resno delati na otroku.

clock-img

29.04.2014, 12:59

clock-img

Tara9

pencil-img

1146

Punce rekla sem, da ne bom tukaj jamrala o nosečniških temah, ampak moram. Danes bi morala dobit tečko, sem naredila 2 BC mini. 2 zato, ker nisem vrjela svojim očem. Oba mi kažeta dve črtici user posted image . Sicer je ena bolj voh, ampak jo prvič v življenju vidim brez obračanja testa pod različne zorne kote. Problem je v tem, da tem testom ne zaupam preveč. Ne vem, a lahko v roku 5 minut že izrišeta tisto namišljeno črtico?? Sej vem, da moram delati kakšen bolj zanesljiv test, ampak sem v takem šoku, da si kar ne upam po CB. Vem, da sem zmešana, ampak sem morala nekje ven dat. Nočem mojega klicat, ker itak ne vrjamem tem kar vidim. Trebuh me boli, kot da prihaja tečka, ampak te črtice so me čisto zmešale. Aaaaaaaaaaaaa. Se opravičujem za tale izpad user posted image

clock-img

29.04.2014, 13:15

clock-img

NMJ410

pencil-img

58

Hitro po CB...pa da se rešiš dvomov. Pa vseeno mislim, da so čestitke na mestu user posted image

clock-img

29.04.2014, 13:24

clock-img

Žabinčica

pencil-img

878

Tara, sigurno je to to user posted image user posted image user posted image . Narediš lahko sicer še CB, ampak jaz ti bom tudi kar čestitala in zaželela lepo nosečnost, pa pridi nam še kaj poročat kako si user posted image .

clock-img

29.04.2014, 13:43

clock-img

Tara9

pencil-img

1146

CB digital + in piše 1-2. Ne morem vrjet, res ne morem, tako se tresem, da bom omedlela user posted image

clock-img

29.04.2014, 13:52

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

TARAAAAA ;D

Zakon! Koliko časa sta se vidva turdila, kar nekaj časa ane? Si bla že kaj na obravnavi?a nimaš ti PCO?
Malo sem pozabila že, ko nas je pa toliko...
Skratka, iskrene čestitkeeeee :) Vpiši se na aprilski seznamček, da malo popraviš statistiko :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

29.04.2014, 13:53

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Dvojni post..ups :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

29.04.2014, 13:55

clock-img

Katte

pencil-img

3441

Bravo, Tara9!!! user posted image user posted image user posted image
Si potem ti tudi že januarka? Jaz tudi user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

29.04.2014, 14:06

clock-img

Tara9

pencil-img

1146

Hvala punce. moji občutki so ful mešani, dejansko ne morem vrjet, res ne, tako da sem zmešana kot kokoška user posted image .

Radenska ja zdaj maja bo ravno 1 leto od kar se trudiva. Imam PCO in sem bila 5 mesecev na Klomifenu, s katerim ni šlo, kljub lepim foliklom. Zdaj sem imela še zadnjo šanso pred neplodnostno ambulanto, in sicer mi je dala Femaro za 2 cikla. Očitno je uspelo user posted image . Jaz še zdaj ne vrjamem. Moj pa še manj, sem ga klicala in na pol jokala, na pol se smejala, mu rečem, noseča sem, on pa kako pa veš user posted image  user posted image  user posted image .

Katte čestitke tudi tebi, sem videla, da si srečka nosečka. Moja zadnja M je bila 1. 4., tako da še ne vem kam spadam, moram malo preračunat, ampka najbrž začetek januarja user posted image

clock-img

29.04.2014, 14:12

clock-img

Katte

pencil-img

3441

Hvala.
Moja zadnja M je bila 28.3., pa imam po tem rok 2.1. Ampak je glede na O tri dni mlajši, torej 5.1. Ti pa potem po svoji zadnji M 6.1. user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

29.04.2014, 14:15

clock-img

savanah

pencil-img

347

Taraauser posted image user posted image user posted image user posted image ,jooooj kako lepo je to prebrati,ti neznam povedat kako sem veselauser posted image ar smeji se mi!, bravo bravo in zelim ti cudovito nosecnost in zdravo deteuser posted image . Vesela,vesela,veselaa
Katteuser posted image user posted image , tudi tebi cestitke in vse lepouser posted image .

Punce res je tole lepo brati nouser posted image

clock-img

29.04.2014, 14:18

clock-img

Tara9

pencil-img

1146

Hvalaaaaa punce. Meni se tko meša, da se moram nekako umirit, upam, da kmalu k sebi pridem user posted image .

clock-img

29.04.2014, 14:56

clock-img

..noname..

pencil-img

713

user posted image user posted image Tara9user posted image user posted image
Iskrene čestitkeuser posted image Prav je da se veselita in jokata in se smejita hkrati.

PDP se pa izračuna nekako takole= ZM + 7 dni - 3 mesece :) Torej v tvojem primeru je to: 1.4. + 7 dni - 3 mesece = 8.1.2015user posted image

clock-img

29.04.2014, 15:20

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

madonca, me par ur ni tu gor, in kaj jaz beremuser posted image user posted image user posted image

Tara9, no kaj smo ti skoz govorile, ko se boš nehala sekirat, bo pa ratalo.

Veste punce, sedaj bi bil pa že res čas, da se vse nekam drugam preselimouser posted image , kaj pravite?

Mojauser posted image je upam, da v zadnjih izdihljajih, tako da bo treba v nove bojeuser posted image user posted image user posted image

Ena me je spraševala, ja imam doma dve punci: 3 leta in 5,5. Da bi malo uravnotežili hormone, bi jaz sedaj rada enega z lulčkomuser posted image , ampak se ne bom branila niti, če bo še ena punca. Važno, da bo zdravo dete. Ker kakor imam jaz včasih moji dve naspidirani, se sprašujem, če nimam že dveh fantov domauser posted image .

Trenutno imam mir pred njima, ker sem jima dovolila, da mi zalivata vrt (čeprav ga ni trebauser posted image ), pa jagode sta osvežili in borovnico. Tamala vsako stvar pokaže in pravi MNJAM MNJAM. Že sedaj ve, kje bo kaj za pobirati.

clock-img

29.04.2014, 15:55

clock-img

Anonimen

Ojla punce.

jas sem se odločila vam pridružiti. Tudi mi smo intenzivno začeli delati na otročičku. ravno v teh dneh smo zelo aktivni, saj je glede na datum bila v teh dneh ovulacija in upamo na user posted image .

je pa pri meni problem, ker imam mens na 23 dni- kar pomeni da se vse zeloooo hitro odvija. Ginekologinja mi je rekla, da sploh ni nujno, da imam vsak mesec ovulacijo- ima katera tako kratek ciklus? oz podobne izkušnje.

je pa pri prvem otročku nama ratalo v prvo- sva bila kar oba malo šokirano, da je uspelo v prvo.user posted image

nisem brala vseh postov za nazaj, ker ste zelo aktivne- upam, da se čimprej vklopim user posted image

lep pozdravček za vse, Frika.

clock-img

29.04.2014, 17:36

clock-img

..noname..

pencil-img

713

haha MD zdj si me pa dobro nasmejala, s tvojima puncama...to mora biti kar zabavno user posted image držim pesti, da rata še kakšen z lulčkomuser posted image user posted image

Frika, kar pridruži se nam user posted image

clock-img

30.04.2014, 06:15

clock-img

ana_marija

pencil-img

70

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Ena me je spraševala, ja imam doma dve punci: 3 leta in 5,5. Da bi malo uravnotežili hormone, bi jaz sedaj rada enega z lulčkomuser posted image , ampak se ne bom branila niti, če bo še ena punca. Važno, da bo zdravo dete. Ker kakor imam jaz včasih moji dve naspidirani, se sprašujem, če nimam že dveh fantov domauser posted image .

user posted image Podpis pod tole. Je zelo podobno pri nas. Tudi jaz čakam še enga z lulčkom, a bo kar bo.user posted image

Tara9, čestitke!user posted image user posted image

clock-img

30.04.2014, 08:22

clock-img

Diamond*

pencil-img

24

Tudi jaz se vam pridružujem v čakanju na user posted image . Upam, da me sprejmete medse user posted image
Trenutno sem na Klomifenu, je pa to moj 2 ciklus.

Zaradi mojih zdravstvenih problemov (obupna diagnoza hrbtenice potem pa sem naknadno izvedela še za PCO) sva se po pogovoru odločila da začneva predčasno delati na user posted image .
Oba si otroke močno želiva, mogoče bi se za to le odločila kakšno leto kasneje, če bi bilo zdravstveno vse OK. No vse se je uskladilo kot je treba in sedaj bo 1 leto kar čakava, da zagledava user posted image .

Jaz še študiram in zraven delam še preko ŠS, moj pa naslednji mesec podpiše pogodbo (ned. čas) user posted image
Bo pa to najin 1 user posted image in oba že komaj čakava tiste najlepše občutke...

Tara9 user posted image user posted image Iskrene čestitke! Želim ti lepo nosečnost, ter zdravega user posted image .

< Sporočilo je popravil Diamond* -- 30.4.2014 8:36:44 >

You only live once, but if you do it right, once is enough. - M.W.

clock-img

30.04.2014, 11:14

clock-img

Tara9

pencil-img

1146

Zdravo punce,

sem se malo umirila, tako da lahko v miru pišem. Sicer celo noč nisem spala, ampak ok, se super držim user posted image .

Še zdaj nisem dojela, da sem zagledala plus, sem imela včeraj momente, da sem razmišljala, če se lahko CB digitalal zmoti user posted image . Ne dojemam še 100%, posebaj ker nimam skoraj nobenih znakcov. Mogoče me malo prsi bolijo, in to prvič v življenju, pa še to na momente, tako da niti ne vem, če je to to, ker me res nikoli ne bolijo. Pa želodec me boli od včeraj, če ima kakšne veze z nosečnostjo user posted image . Sem klicala svojo G, ker sem ji želela sporočit novičko, ker vem kako vesela bi bila, ampak je na dopustu. Sem pa s sestro potem govorila in dobila termin za pregled, komaj 10. 6. Pomoje ne bom zdržala tako dolgo, in bom šla na kakšnega samoplačniškega.

Skratka, želim se vam zahvalit za vse spodbudne besede, za potrpljenje, navijanje, sotrpljenje user posted image . Res sem se navadila na vas, in mi je bilo fajn tukaj. Vsekakor vas bom še vedno spremljala, ker prav vsaki iz srca želim, da čim prej pride do željenega cilja. Srečno čveke moje user posted image , upam, da se mi kmalu pridrižete. Še vedno malo navijajte zame, da speljem to srečno do konca user posted image . Sej bo vse ok, vem, da bo, ampak pestke ne škodijo.

Bodite lepo

clock-img

30.04.2014, 15:18

clock-img

lila25

pencil-img

261

iiii čestitke Tara user posted image user posted image user posted image tok sm vesela zate, da ti ne znam povedat user posted image ma sm vedla, da moram mal k vam pridet pogledat kaj dogaja in evo kako čudovito presenečenje user posted image meni je božiček prinesel plusek, tebi bo pa malo štručko user posted image sm vedla, da ti bo uspelo user posted image zdej se pa do konca sprosti in sam uživej!

clock-img

03.05.2014, 07:29

clock-img

Tara9

pencil-img

1146

Punce mislim, da se vračam k vam. Ponoči sem dobila močne krče, zdaj pa tudi krvavim. Mislim, da se najina pikica takoj na začetku poslavlja od naju. Sem ok, rabila bom par dni, da poštimam zadeve v glavi. Občutki so tako mešani, da ne vem kaj naj sploh napišem user posted image .

clock-img

03.05.2014, 08:55

clock-img

*misi*

pencil-img

270

Zdravo punce....

Pridem po dolgem casu pogledat sem in sem skoraj zajokala, ko sem prebrala prekrasno novico Tara9....na koncu pa tole zdaj, jooj ne vem kaj naj ti recem user posted image . Lahko te potolazim samo s tem, da so krvavitve pogoste na zacetku nosecnosti. Nisi pa nic napisala koliko krvavis. Kaj pa ce bi se sla vseeno pokazat in naj ti spremljajo krvni BHcg? Veliko nosecnic krvavi v casu, ko bi mogle imeti M.

Drzi se pucna in sporoci kako je

clock-img

03.05.2014, 15:51

clock-img

Tara9

pencil-img

1146

Ojla še enkrat. Se uradno vračam spet k vam, "dolgoo" me ni bilo user posted image . Skratka sva šla na urgenco in je konec, pikice ni več. Se še kar dobro držim, zjutraj solze, zdaj je že bolje. Dragi se je resnično izkazal in ga imam zdaj še raje user posted image . Za nekaj časa vas sicer zapuščam, bom dala možgane na off, si oddahnila, se pobrala in potem novim zmagam naproti. Me tolaži vsaj to, da zdaj vsaj vem, da lahko zanosim. Na urgenci je rekla, da lahko takoj nadaljujeva, ker se je ščistilo z menstruacijo, ampak pomoje si bova malo spočila, preveč čustev je bilo v zadnjem tednu.

Se tipkamo, se vrnem, ko si malo opomorem. Ne bom predolgo žalovala, sem rekla, da se lahko samo danes smilim sama sebi potem pa konec.

Fajn bodite

clock-img

03.05.2014, 20:06

clock-img

Anonimen

Tara9....

Le pogumno naprej. Mi je bilo lepo prebrati tvojo zadnjo objavo, da si tako pogumna in močna.

drži se.

Frika

clock-img

04.05.2014, 09:35

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

tara9 user posted image user posted image user posted image

nimam besed, s katerimi bi te lahko potolažila, ker še predobro vem, kako se človek počuti v takem trenutku. Boš videla, tudi za vaju bo posijalo sončece, očitno še ni bil čas

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem