Dobro jutro
.
Jaz sem tukaj, vas pridno berem. Danes zajtrk in
kar ob računalniku. Načeloma sem za čvek, ampak se imam kar nekaj za učit, pa se bolj temu posvečam
.
Dopusti so pri nas zaenkrat zaključeni; nekaj planirava mogoče septembra še kam skočit. Nekako upam na kak super last minute...po dolgem času bi spet nekam na malo snorklanja, v vsakem primeru pa namakanja in kopanja. Pred kratkim sem se namreč zavedla, da bomo od septembra predšolski in je v bistvu to zadnje leto, ki ga lahko še tako tudi za dopuste koristimo...
Sva pa imela že eno registracijo ta mesec, pa ene še pride, tako da ...je že to en mini dopust
. Upam samo da bo pri mojem starem avtku šel tehnični; saj je izpraven in nimam v bistvu nobenih težav, tako da bi moralo bit.
Mamica deklicam
za prikolico. Zdaj pa jo bo treba izkoristit, pa s tamalima kar cele počitnice doli bit, če ste itak doma
.
Poroka no midva sva poročena, letos že...uh dolgih 7 let... Poznam pa tudi primere, ko je punca dala pobudo in zaprosila fanta, tako da, tiste, ki si želite, se mogoče splačat razmislit v tej smeri in vzet stvar v svoje roke
. Ok, res ni tako romantično, res je nekako lepše, če to naredi on, ampak vseeno. Svečke prižgat, pa ga zaprosit, če je res tako velika želja. Pa poroka tudi ni nujno zelo draga, kakšno si narediš.
No, so se pa končno začeli lepi dnevi in sonček in poletje
. Po izpitu obvezno na dva obiska, med drugim tudi enega dojenčka prvič pozdravit
, tako da mi to mogoče da spet malo več želje
. Prav smešno je tole, ko sem si želela, nisva poskušala, ker sem hotela še par stvari skozi spravit, trenutno sem pa čist tako, če bo bo...
Pa kopanje nam sigurno ne uide
. Pa ve? Tiste, ki niste na dopustu?