IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
Jaz sem danes neka nostalgična...
Oooo, kaj te je pa tako znostalgiralo???
Ko smo že pri obujanju spominov. Mislim, da decembra BODOČE NOSEČKE praznujemo 2. rojstni dan. To pa ni kar tako. Se spomniš točnega datuma? Ga moram izbrskati.
V bistvu ne vem točno kaj...že takoj zjutraj sem bila nekako nostalgična, potem sem pa še nekaj gledala en drug forum, kjer sem pred leti sodelovala ko sem čakal na drugi +, čeprav zdaj sploh ni več nič aktiven...pa se malo za nazaj spominjala in tako postala nostalgična na kvadrat

...Čas res leti in vse se spreminja...
Ja res je, kmalu bomo praznovale 2-ko

, bi morale it na eno tortico

. Mislim da nekje v času ko sem se prijavila na forum bo 2.leti, ker si me točno nagovorila s to temo in sem se zato sploh oglasila

.
Drugače se verjetno ne bi, ker me RR ni nikoli ful pritegnila-že vizualno ni ravno po mojem okusu...razen te teme seveda, ki mi je super

.
Čeprav, saj drugih forumov sploh niti ni več, ali se motim? Se mi zdi da se je bolj ali manj vse na FB preselilo
Aja, pa nekaj sem še prej pozabila
SU, lepo te je bilo spet brati. Vidim da še nič ne veš kaj ta mesec bo

in upam, da je bilo za test še prezgodaj. Še vedno držim pesti za tebe.
MawMow, navijam

, zankci že dobro kažejo. Sicer pa jaz po mojem trenutnem ciklu tudi čakam skoraj isti datum , 30.11; torej odštevava zadnjih 10 dni... Jaz nimam nobenih znakov in nobenega pravega občutka zaenkrat...