IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..
No, da razložim.
Kot prvo, sva samo 2. Pojeva bolj malo, predvsem veliko zelenjave. Trudiva se, da čimmanj hrane zavrževa. Dost zelenjave imava še od poletja v skrinji. Nekaj malega hrane dobiva od moje tašče ali moje mame. Kupujeva stvari, ki jih potrebujeva. Na ceno pogledava, ampak če so kacije samo zaradi tega ne kupujeva ničesar. Imava pa polno skrinjo, tako da res ni problem.
Iz enega kosa govejega mesa za juho (cca 300-400g) imava 2x juho, meso je tudi za pojest, tako da je to že za 2 dni
Tudi midva se včasih vprašava kako je to mogoče, ampak je. Nikoli nisva lačna in vedno je mešano za jest. Ničesar v najini kuhinji ne manjka. Morda kakšna hrenovka, jogurt in pašteta
Sva ljubitelja zelo začinjenih jedi in najraj uživava v preprostih jedeh, ki jih začiniš po svoje
Če delava jedi na žlice, jo pa narediva za večkrat, tako, da res nimava problemov s tem. Kruh pa vedno sama pečem. Kupim kvas v Šparu, ki stane 8 centov.
Pri nas smo kar precej samooskrbovalni. Meso (teletina, žrebetina, svinjina) je domače. Manjka edino domače perutnine. To imamo v načrtu letos. Skratka zamrzovalna omara je vselej polna.

Kokoši nesnice pridno nosijo jajca. Sami naredimo tudi konjske salame, hrenovke, kranjske klobase, mleko, skuto, občasno mlad sir, po novem tudi jogurte

... Domač kruh je tudi meni zakon, ampak ga ne pečemo prav pogosto. Pri sebi sem ugotovila, da mi ne odgovarjajo kvašene dobrote. Sem si zadnjič spekla pirin kruh brez kvasa. Mi je vrhunski, nič napihnjenosti nisem občutila. Seveda so ga domači popljuvali v nulo.

Lahko bi pridelali bistveno več svoje zelenjave. Tu se moramo še popraviti. Pa še vedno ostane veliko stvari, ki jih kupimo. Paštete, različne salame, siri, namazi, Nutella (brez te sploh ne gre

), Čokolino, čokoladne kroglice...
Od kozmetike tudi jaz kupujem v DM (pogosto koristim njihove kataloge z boni), zavijem pa tudi v Mueller, čeprav mi je ta precej odročen.