IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
MD, kaj ta kolegica ve, da si ti želiš še eno pikico, ker da ti vse to razlaga, če ve kako je na stvari je pa res mimo, mene bi tudi razkurilo
.
oja, ve, zelo dobro ve, da si jaz želim imeti tri otroke. Zato je pa sedaj tako "zlobna". Saj mogoče se bo iz moje strani sedajle grdo slišalo, a mi je kar všeč, da ima teslo za partnerja. Gospod svojo plačo zase lepo porabi, ona jih pa gor drži. Dokler ima mamo živo, to še gre, ker vse stroške glede hiše in hrane onidve krijeta. A ko mame ne bo več, nimam pojma, kako bosta to vlekla naprej. Kakor jaz njega poznam, je prisklednik in se je k njej prislinil, da lepo živi na tuj račun.
**** gleda take dece, ki dajo samo seme, vse ostalo mora pa ženska sama urejati. Moj je aktivno vključen v vse. Edino kar jaz sama urejam, je to, da ju vozim k zdravnikom, pa še to je on naredil., če nisem imela časa.
Če mene vprašate, sploh ni dobro premislila, kako je imeti več otrok z nekom, ki ti ne pomaga niti finančno, niti drugače.
Tudi midva bova imela še enega, sem že ven iz tistih črnih misli. Tudi za vse nas bo prišel tisti čas, boste videle. Samo ne smemo se smiliti samim sebi