IZVIRNO SPOROČILO: Wishes
ohhh še 6 dni pa me prsi bolijo :) Ampak to je isti znak kot vedno pred menstruacijo :( Zakaj ni recimo kakšnega očitnega znaka. Lahko bi dobile zeleno piko na riti pa bi bile vse vesele in mirne. Ne pa da čakamo do tistega dne pa porabljamo testke.
Hahahahaa

. Čeprav veš, bi pa na zeleno piko čakala, v vsakem primeru bi nakaj časa čakala in bi se ti zdelo dolgo....

.
Tara 
, vem kako se počutiš. Mi smo se na prvega

načakali nekaj več kot leto in pol. Vedno sem imela redne m., čutila o., pa se je zelo zavleklo. Poskusi odklopit, pa ne v smislu pozabit ali ne želet, ker to pač ne gre, ampak dat še kakšne druge stvari v prvi plan, da se ne vrti vse okrog

. Ne vem npr. načrtuj potovanje če rada potuješ, idi na telovadbo, z možem pojdita na plesne, zadaj si neke službene cilje oz. karkoli ti je pač fajn. Da ima tvoje življenje neko drugo vsebino še, da se še nekaj drugega "dogaja" in se še kam drugam usmerjaš. Naj postanejo še druge stvari (spet) pomembne. Sicer smo različne in za vsako deluje nekaj drugega, ampak meni je to takrat zelo pomagalo, sem bila veliko, veliko boljše volje in polna energije + v roku 2 mesecev po tem, ko sem "spremenila" svoj odnos do vsega skupaj sem zanosila.
Če je bil včeraj najbolj depresiven dan je za mene tudi super, sicer me je bolela glava, ampak sem bila po celem mesecu spet na aerobiki in je bilo super, pa še zvedela sem da sem naredila izpit :).
Lep začetek tedna vsem.