Tak, pa se vam pridružim še jaz, čeprav še vedno komaj dojemam, da sem res noseča
.
Po mojih izračunih po ZM imam rok nekje 20.4.2014. To je moja druga nosečnost, saj imam doma že eno hčerko - aprilčico 2009.
Za pregled še nisem poklicala, bom tekom tega tedna. Nuhalno bom pa tudi delala pri tem istem G, ker on dela vse: od rednih pregledov, do nuhalne, do snemanja 3D, morfologije... Pa še fajn mi je, ker vsak mesec naredi tudi UZ, tako, da res lahko vidiš, če je vse ok.
Počutje: No, prejšnji teden še pred izostankom M sem imela občasno rahle slabosti, kot da bi imela vse nekje v grlu. Ta teden pa: včeraj kovinski okus in občasno napet trebuh, da je bilo prav neprijetno. No, danes pa nič, trebuh ful lahek, kot da se nič ne dogaja. Plus to, da me prsi bolijo nekak na izmeno - kakšen dan ja, kakšen dan ful manj.
Drugi znaki itak šele pridejo
, upam le, da bo čim manj slabosti ali kakih drugih nevšečnosti, ker si res želim bit v službi do konca. Energije imam pa danes ful, včeraj pa sem bila kot cota.
Aja, midva sva oba zaposlena. Tako kot so že druge rekle, tudi z eno plačo se da, le če si znaš postavit prioritete, znat obrnit vsak evro itd. Pa odvisno kako visoka je ta ena plača.