IZVIRNO SPOROČILO: bucka*
Mistica, kje si ti kej? Že v porodnišnici? :P
Ne, ne še nisem

Nekak mi današnji datum ni po godu

. Se pa s pikico pogovarjava, da bi lahko šle že kmalu na all inclusive v P (čeprav meni so bili full mučni tisti 4je dnevi noter).
Sicer pa, šalo na stran.. Sem imela zadnji pregled, vse ok, nič se še ne dogaja. Moje počutje je z eno besedo- super, tako da je mogoče to edini znak, da se kaj napoveduje

Seveda sem okorna in se težje gibljem, a me nič ne boli ali pritiska tam dol, tudi če sem skozi cel dan aktivna. Me kar neka energija daje
IZVIRNO SPOROČILO: bucka*
Jaz pa svoj krog vedno bolj ožim na mene, otročka in mojga, vedno manj se mi da ukvarjat z drugimi in kar nekako pričakujem, da bo otroček prišel "ravnokar", če ne danes, pa jutri gotovo :) Sm prov smotana in vsako malo spremembo zaznavam že kot začetek poroda
Tko kot sm pol leta pred nosečnostjo imela vsak mesec en kup nosečniških simptomov :) Moj me je že sit v glavnem, jst pa tud sama sebe :)
bucka*- meni se zdi to čisto "normalno za tvoje trenutno stanje" in tudi meni se ne zdi pametno se sama vozit, sploh če se ne čutiš, da bi vozila ali kam šla sama. Zakaj bi tvegala, če ni nujno? Tvoje prioritete so se spremenile in še nekaj časa bo najbrž tako, potem ko se boste z malim

ujeli, "ustalili" in bo malce večji, boš pa najbrž z veseljem šla s prijatelji kam.
Misona- meni se zdi tudi logično to, kar si napisala glede evforije okrog otročka. Pa tud nekak se mi zdi fajn, da v drugo nimamo toliko časa se ukvarjati z nosečnostjo in pikico, saj je tako vse bolj spontano. Sicer pa se mi zdi, da se tvoja bodoča starejša sestrica pripravlja na dojenčka, samo pač na svoj način. Verjetno vsak otrok doživlja to po svoje, eni bolj pokažejo, eni manj,.. Vse gladko ziher ne bo šlo, bo pa s časoma gotovo lepo.
Sicer pa- rok imam čez en teden
Kaj pa ostale? A imamo že kakega aprilčka?
Lp