Hej punce! Evo tudi mene. Sem imela ene obveznosti že dans, pa nisem mogla za računalnik.... Čez vikend sem bila pa takooo.. ne vem kako naj rečem... slabotna, slabo mi je blo za znoret (bruhala nisem), zaspana,... Potem mi je prav na psiho udarilo, da kako bom jaz to preživela še vse te tedne, ko pa sem komaj funkcionirala doma. Pa še tako deževno je bilo... Res smotano.
No, danes se malo spravljam k stvari in sicer se poskušam "oborožiti", da bi slabost nekako prelisičila. Kupila sem si zeliščne bombone in ene žvečilne in se mi zdi, da kar pomaga. Vsaj tistega bednega okusa ni v ustih.
AdrijanaU, dobrodošla!!
Agnes27, uh, sem vesela, da je še katera pojamrala nad počutjem... Jaz sem danes še doma, jutri grem v službo in mi je tudi prav groza tole skrivat, ker je počutje obup. Utrujenosti sicer ni, so pa te slabosti reees
.
Pa komaj 6t2d sem... Kje je še kakšen 12. ali celo 15. teden, ko bo tole minilo. Srčno upam, da ne bo trajalo tako dolgo v taki obliki.
Ja, pa še smrdi mi že vse oz. sem zelo občutljiva na vonjave. Apetit me mineva oz. nič pametnega se mi ne zlušta za pojest, čeprav se trudim jest zdravo še naprej.
O, pathra, pa nisi več anonimna
. No, si pa isto noseča kot bom jaz drug torek na pregledu. Si me kar pomirila, da so se utripi vidli. Ker tega sem se malo bala, da bi bilo za 7 tednov še prezgodaj. Srečnica, si se že lepo rešila in pomirila. Kako si drugače?
Kako ste ostale??