cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Majčice 2014

clock-img

22.08.2013, 08:31

clock-img

zivaziva

pencil-img

8

sem kje spregledala. Jo iščem že od torka ko se pokazal plusekuser posted image

clock-img

22.08.2013, 10:48

clock-img

bobica

pencil-img

154

mislim da je še ni...

clock-img

22.08.2013, 10:52

clock-img

bobica

pencil-img

154

čestitke..upam da bomo tud mi med njimi :)

clock-img

22.08.2013, 18:11

clock-img

Cassiopeia

pencil-img

158

Jaz sem majčica 2014!user posted image user posted image

clock-img

23.08.2013, 11:06

clock-img

Perfection2014

pencil-img

47

Heh, baje da smo med majčicami 2014 tudi mi :) Prvi test (babycheck) naredila 2 dni pred izostankom M in je pokazal dve črtici... še isto popoldne sem ponovno naredila test in spet 2 črtici (tokrat je bila testna malenkost manj močna), dan kasneje pa spet zjutraj in spet dve črtici :) Danes naj bi dobila M, upam da se kej ne zalomi in da bo tudi jutri (ko bo naredila test s CB) testek pozitiven. Fingers crossed! :D Sicer pa imam po mojih izračunih rok okoli 4. maja 2014 :)

Happy happy happy (čeprav tudi zeloooo prestrašena - sam forume berem cele dneve, pa dokumentarce pa članke pa..... :))

clock-img

23.08.2013, 14:10

clock-img

tina202

pencil-img

90

tudi jaz se pridružujem :)
user posted image
lep pozdrav vsem

clock-img

23.08.2013, 14:21

clock-img

Cassiopeia

pencil-img

158

Wiii, smo ze tri majcice! Super! Imate kaksne znake?

clock-img

23.08.2013, 14:27

clock-img

tina202

pencil-img

90

špika me spodaj v trebuhu, pa nič mi nepaše jest.
Drugač pa nič posebnega

Pa ostale?

clock-img

23.08.2013, 14:28

clock-img

tina202

pencil-img

90

že naročene na prvi pregled? kdaj pa?

jaz sem si rok izračunala in pride točno 1. maja :)

clock-img

23.08.2013, 14:48

clock-img

tina202

pencil-img

90

ste že povedale svoji boljši polovici

clock-img

23.08.2013, 17:19

clock-img

Cassiopeia

pencil-img

158

Še preden sem test naredila sem slutila, da bo +, ker mi je bilo že par dni slabo. Plusek je bil blag, zato bom test še enkrat jutri ponovila...da bom bolj prepričana. user posted image
Imam kar nekaj tipičnih znakov in sicer slabost, glavobol, zaspanost in utrujenost. Cel dan se mi tak po malem spahuje ... to pa mislim, da ni ravno tipičen znak. user posted image
PDP sem si zracunala tukaj na ringaraji in naj bi bil 3.5.. Je pa bil moj dragi prisoten med delanjem testa in kljub veliki želji po user posted image , sva bla na začetku kr zmedena in se mi zdi, da še vedno ne verjameva čisto.
To je moja prva nosečnost...
Drugače pa sem iz MB-ja. Pa ve?

clock-img

23.08.2013, 17:20

clock-img

Cassiopeia

pencil-img

158

Ja, tud za prvi pregled imam datum 10.9. in že komaj čakam. user posted image

clock-img

23.08.2013, 18:09

clock-img

tina202

pencil-img

90

boš že kr jutri nardila? jaz sem mislila do nedelje počakat ampak
me itak firbec, tako da nevem še... mogoče me premami...

jaz sem iz NM , to je tudi moja prva nosečnost in tudi midva nemorva vrjeti :)

clock-img

23.08.2013, 19:08

clock-img

Cassiopeia

pencil-img

158

Ja, jutri bi naj bil prvi dan predvidene menstruacije. Prej sem naredila z CB 4 dni prej...rezultat rahel plus, torej zdaj mora bit močan plus!user posted image

clock-img

23.08.2013, 19:40

clock-img

tina202

pencil-img

90

držim pesti pa upam da čimprej sporočiš lepo novico user posted image

clock-img

23.08.2013, 20:21

clock-img

Anonimen

Se vam bom kar pridružila. Čeprav imam DPD 25.4., je možno, da prijoka maja..se mi zdi, da sem imela kasneje ovulacijo. Dve črtici sem pa zagledala v ponedeljek. Danes sem dopolnila 5t user posted image

Lp, A

clock-img

23.08.2013, 20:22

clock-img

Anonimen

Ste mi pa bolj všeč, ker ste bolj aktivne (čvekaste) kot aprilčice user posted image

A

clock-img

23.08.2013, 20:23

clock-img

tina202

pencil-img

90

še ena več :) super

clock-img

23.08.2013, 20:48

clock-img

Anonimen

Aha anonimna... nas zapuščaš... jaz se še vedno trudim vzpostavit čvek pri aprilčicah...user posted image A.user posted image

clock-img

23.08.2013, 22:24

clock-img

Anonimen

anonimna user posted image , nisem mislila nič slabega user posted image Bom spremljala in pisala v obe temi. Vidi se, da je nova tema Nosečke 2014 najbolj aktualna in je večina tja zbežala, pol se jim pa itak ne da še v eno temo isto pisat, kar so že tam povedale..hehe..sam tam se mi pa ne da čvekat user posted image

A

clock-img

24.08.2013, 07:29

clock-img

Perfection2014

pencil-img

47

Evo, CB test opravljen... Že med lulanjem na palčko se je prikazal + user posted image , očitno se BC testi niso zmotili user posted image

Moja izkušnaj s prvimi znaki pa je taka: približno en teden po spočetju sem dobila tak zlo čuden okus v ustih, kot po železu, ki je trajal dober teden, istočasno pa vsak dan po kosilu driska! Z njo imam težave še danes (dobra 2 tedna po spočetju - sploh ne grem na wc normalno ampak sam "teče" iz mene :)). Zadnji teden pa me prsi bolijo, pa težave z atopičnim dermatitisom so se mi poslabšale, vsake toliko pa me v jajčnikih špika, kot da bi mogla dobit M...

Po mojih izračunih imam rok 4. maja, ampak vsaka internetna stran (od tistih, ki napovejo ) mi da svojo verzijo. Moj pravi, da bom rodila 1.5. user posted image

Čestitke vsem novim bodočim mamicam! user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2013, 07:33

clock-img

Perfection2014

pencil-img

47

Aja, to je moja prva nosečnost, sem iz obale, prvi pregled pa imam šele 16.9... to je taaaakoooo daleč! Do takrat sva se z dragim odločila, da ne bova nikomur povedala, čeprav mene ful mika svoji mami zaupat (ker vem, da karkoli se zgodi, mi bo ona najbolj v oporo). Sicer ne vem kako bova zdržala, glede na to da ti na vsakem koraku nekdo ponuja pršut, vino, žlahtne sire... ti pa moraš skozi govorit, da kako ti to zdaj ne paše user posted image

Lp :)

clock-img

24.08.2013, 10:19

clock-img

Cassiopeia

pencil-img

158

Zjutraj ob 6h sem naredila ponovno se en test CB digital... tak me je zanimalo, da zarad tega sploh nisem mogla spat... in je pokazal user posted image ! user posted image

clock-img

24.08.2013, 10:59

clock-img

Anonimen

Ojla, tudi jst se vam pridrižujem in upam da 100%, namreč M ne pričakujem v pondeljk, pa je danes na BC se lepo izrisila druga črtica user posted image , v ponedeljek ponovim z CB za sigurnost user posted image
Anonimna user posted image

clock-img

24.08.2013, 11:07

clock-img

Anonimen

Perfection2014, midve pa imava na isti dan prvi pregled user posted image

A

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem