writing-img

RE: IVF/ICSI september/oktober 2013

clock-img

06.11.2013, 10:29

clock-img

Hopeful

pencil-img

20

Hvala punce, za vzpodbudo in ostalo. Danes so mi prekinili postopek user posted image . Tako, da čakat na decembrsko user posted image in tokrat v dolgi postopek. Sedaj sm imela kratkega. Tko, da enkrat januarja v nove boje.
Sm pa danes spoznala tam dve soborki in smo se prec ujele, šle na kavico,...vglavnem so že velik dale skoz in mi vlile tolk ene pozitive user posted image . Vse te dni od nedelje naprej sm jokala k dež, danes sta mi pa onedve res ob pravem času prišle nasprot.
Vsem vam želim velik folikelčkov, pluskov user posted image user posted image !!!
VSE DOBRO PUNCEuser posted image user posted image user posted image !!!!

Pa še eno vprašanje: A je bolje, da se že zdej naročim k moji gin. za novo napotnico? Al kako to zdej poteka? Na konzilij ne rabim spet, kot sm razumela sestro.

clock-img

06.11.2013, 10:32

clock-img

Hopeful

pencil-img

20

IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

ČE greš na punkcijo pomeni, da si izkoristila postopek, ampak glede na to da ne gre vse tako kot mora, je boljše da se prekine in štartaš čez kak mesec ali dva znova, brez da si porabila en postopek.

A če so mi oni prekinili postopek, se ne šteje?

clock-img

06.11.2013, 10:45

clock-img

mickybap

pencil-img

61

puncee tukaj sem,nisem imela interneta...... :D danes je 7 dni od transferja,vse je normalno,sam mal mucnine,nič posebnega,kaj pa viiii :D upam da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.11.2013, 10:58

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

če ne pride do punkcije, se postopek ne šteje

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

06.11.2013, 11:06

clock-img

mickybap

pencil-img

61

puncke kaksna je blastocista 3 aa??

clock-img

06.11.2013, 11:26

clock-img

Hopeful

pencil-img

20

IZVIRNO SPOROČILO: mickybap

puncke kaksna je blastocista 3 aa??

http://www.advancedfertility.com/blastocystimages.htm

Če ti bo to kaj pomagalo?

clock-img

06.11.2013, 14:28

clock-img

dekca

pencil-img

257

Samo ne vem, če ni pri nas trojka najvišja, abeceda je prava, številke se pa razlikujejo od laboratorija do laboratorija, to smo že enkrat ugotavljale. Jaz sem prvič imela 3AB.

clock-img

06.11.2013, 15:55

clock-img

zari

pencil-img

414

Hopefuluser posted image user posted image user posted image bodo vsaj naslednjič vedeli kako odreagiraš na določena zdravila in naj bo naslednji postopek zares uspešen in nakoncuuser posted image ali pauser posted image user posted image .

mickybap kdaj nameravaš lulat, še vedno držim pestiuser posted image .

clock-img

06.11.2013, 16:03

clock-img

mickybap

pencil-img

61

zari ne vem,cakam 15..11 betu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.11.2013, 16:05

clock-img

aspera

pencil-img

962

Hopeful, žal mi je, da si morala prekiniti postopek, samo če je bilo res vse tako slabo (folikli, endometrij ...), potem je to bolje zate. V nove boje user posted image .

Najprej mora Aleda lulat, v petek, če sem si prav zapomnila user posted image . Potem pa kmalu mickybap. Držimo pesti za pluskeee user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem