IZVIRNO SPOROČILO: Colt
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
Kam spadajo rezervisti? Sedi doma (morda celo lezi), caka in dobiva denar? Med parazite, postene parazite, izdajalce ... ???
Od tebe pa res nisem pričakoval da se boš tako razjezila
Od kod ti ideja, da sme se razjezila? Pac vprasam, zanima me....
...vedno tako inteligentna, racionalna, nedotakljivo popolna....(Spock style) skratka best of..
Kaksne veze ima tvoje videnje moje osebnosti s tem kam spadajo rezervisti?
Ja, dobro si razumel vprasanje - kam spadajo rezervisti? Med parazite, postene parazite, izdajalce - po opredelitvi poklicev, ki si jo podal.
Več al manj spadajo med delavne ljudi, kateri 85% svoje plače neprostovoljno šenkujejo državnim parazitom na vseh možnih nivojih. Tistim parazitom, katere se mastno plačuje da bi neka pravna država laufala. A laufa? Seveda laufa. Saj vidimo s kom nas primerjajo zadnje tedne :)
Glede na to, da rezervist dobi iz proracuna med 2.524 in 2.740 letno, da ima obveznost urjenja 1 mesec letno in se mu za cas usposabljanja izplaca tudi nadomestilo place ... kam spadajo?
Je pa res težko rečt bobu bob!
Opazam, da je tezko, vseeno pa cakam, da reces bobu bob in poves kam spadajo rezervisti.
Frodo, še zmer morava na kavo ;)
Bi mi takrat zaupal kam spadajo rezervisti?
BTW: najnovejsi podatki o placilih in ugodnostih rezervistov
http://www.postanivojak.si/index.php?id=100 "Vod. Dušan Lešnik:
"Biti pripadnik pogodbene rezerve je tudi dobra finančna inekcija, vsak mesec si nagrajen za svoje delo in če si priden lahko prideš tudi na kako misijo, kjer je plača še mnogo večja."
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 26.9.2013 22:50:24 >