Jaz sem test nardila v ponedeljek....v sredo bi bil 28.dan po zadnji M-torej je bil v čet. v bistvu prvi dan izostanka M in komaj takrat naj bi bil test +. Test ti bo pokazal + šele kakših 5-7 dni po vgnezditvi (če si imela pozno O in pozno vgnezditev) je lahko to še dlje in nekaterim pokaže + šele par dni po zaostanku M. Odvisno tudi kateri test delaš...jaz sem v pond nardila dva in sicer ''baby first sign'' in ''clearblue'' - ta je bil takrat negativen, ker zazna šele nekoliko višjo konc hormona (mislim, da 50ug), First sign pa že 10ug - se je pa črtica pokazala šele čez kakšnih 5min, pa še to čisto bleda (tko glih, da je blo nekaj malega opazit). No, v čet sem test ponovila, pa je bla črtica že močnejša, clearblue pa še vedno negativen...teden po zaostanku je pa tudi ta pokazal močan + (pretiravanje ha?!

A verjetno veste kako je, ko to ''načrtuješ'' in samo čakaš tej zadnji dnevi, pa se tkooo vleeeččeeejo, pa vsak občutek v telesu se ti zdi čuden. Prvič tega ni blo, vse slučajno...in veliko bolj prijetno, ko sem šele 14 dni po zaostanku pomislila, da grem po test in je takrat že bil zeeelooo pozitiven

Tko, da niso vsi isti...najboljše, pa da probaš z ''first sign'' (lekarna, pa še najbolj poceni je - 2 testerja staneta manj kot 3€) počakaš še kakšen dan, dva in držiš pesti za

, srečno!
A

A