IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Me pa smo nekaj zanima. In sicer ali je možno neprofitno (občinsko) stanovanje oddajat?
spet prva anonimna..
evo kopiram svoje prvotno vprašanje. Samo to me je zanimalo, če se da. Če se bi dalo legalno, ok. če pa ne pa tud prav, bom pač to možnost opustila. Ne vem zakaj tako napadanje, pa govor o izigravanju in o pohlepu in ve možno. ker če bi to bilo tako, ne bi niti tukaj spraševala, eostavno bi se podala v to in konec.
Mislim, da ti je bilo v tej temi že parkrat posredovan odgovor:
legalno se ne da.

Če slučajno ne verjameš, si preberi pogodbo, ki si jo sklenila z najemodajalcem.
Kaj pa je to drugega kot izigravanje sistema in pravil? Četudi je takšno in podobno ravnanje v preteklih letih postalo na tiho sprejemljivo na vseh nivojih, tega, kar želiš, legalno ne moreš izvesti.
Vprašala si, kar si želela, dobila si odgovore, ki ti ne ustrezajo oz. ne pomagajo pri tvojih željah.
Na vprašanja, ki smo ti jih zastavili, ker ocenjujemo, da bi jih pri svoji odločitvi morala pretehtati in upoštevati, ne daš odgovora.
Dobronamernih predlogov, kako bi v tvoji situaciji lahko skušala v skladu z zakonodajo ustrezneje rešiti vaš stanovanjski problem, očitno tudi nočeš sprejeti.
Kaj zdaj še želiš od nas? Da naenkrat obrnemo ploščo in te začnemo podpirati pri tvojem projektu?
In kaj bo potem, če ti ''požegnamo'' tvoj projekt in boš čez nekaj mesecev ostala brez neprofitnega stanovanja, najemnine hiše pa več ne boš zmogla plačevati?
Boš prišla

na RR forum, kakšna krivica se ti je zgodila? Bomo krivi mi za to?
Te bomo gledali po TV, kako sedaj trpijo tvoji otroci, ker si morala preseliti v kakšno neprimerno vlažno kletno stanovanje, ker boš morda le za njegovo najemnino imela dovolj denarja?
Teme na RR pa so javne in namenjene izmenjavanju mnenj vseh forumašev. Če forumska mnenja smatraš predvsem kot oseben napad

nate, jih že z razlogom čutiš kot takšne.
Seveda se je težko odreči očitno dovolj zanimivi ponudbi. A če ne gre, ne gre.
Ali pa je treba pri iskanju rešitev upoštevati še kakšne druge možnosti.
In iz tvojega pisanja imam občutek, da tega nočeš sprejeti.
< Sporočilo je popravil petea -- 23.10.2013 11:41:42 >