IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Meni ti nisi všeč in danes ga Lukka sračka... od leta 2006 se spomnim le še dveh uporabnic. Ena je nonstop menjavala nicke, je pa bila ena oseba, tak da skupaj 4 uporabniki v 7 letih, da sem jim kdaj kaj neprijaznega napisala. Od njih pa dobila 300x več žaljivk in nepotrebnih komentarjev.
ne vem kaj si ti brala...
Lulu tako daleč nazaj pa dvomim, da sem brala in nekako nimam tako natančne statistike kot ti

Nekako bi se pa vprašala, do strele kako da si bila kljub svoji deviškosti in brezmadežnosti deležna 300x več žaljivk kot si jih ti potalala

Toliko jih še jaz nisem prejela, pa se zavedam da velikokrat kar prosim zanje. Res se mi zdi čudno, ko pa vsi poznamo tisto staro foro, lepa beseda lepo mesto najde. Torej če si bila ti z njimi prijazna in veselo z njimi delila kokice, res ne vem zakaj so te žalili- packi grdi. Po moje so spet krive zažgane kokice
Aja, pa še to- zakaj ljudje nonstop manjavajo nicke kot praviš? V čem je fora

Nekako se mi zdi, da to ni tako pogosta praksa, temveč imaš to na sumu ti in tebi podobni, ker ne morejo in ne morejo verjeti, da je lahko več ljudi istega mnenja o tebi in tebi podobnih. In da si potolažite dušo, si napredete , da je to le ena oseba, ki menja nicke. Če vam je zaradi tega lažje pri duši, pa dajte