ojla!
splav je bil zame nekaj najhujšega. še posebej zaato, ker je do njega prišlo zelo pozno (18.teden), ugotovili pa so, da je do tega prišlo skoraj 3 tedne prej, zato je bil to zadržan splav. težko je, ko si že vse predstavljaš, izbereš imena, ko si že predstavljaš sebe z otrokom... vendar je treba it naprej. ne da se pozabit, vsaj jaz vem, da ne bom nikol, vendar s časom je bolečina manjša, vendar še vedno prisotna. sedaj, ko sem ponovno noseča, seveda razmišljam o tem, če se bo zgodba ponovila, vendar sama sebe vsako sekundo opomnim, da naj ne mislim na take stvari in da grem tokrat do konca. sedaj sem močnejša in vem, da bom zmogla, ter da za svoj r.d., ki je 11.9., dobim najlepše in najbolj čudovito darilo
nosečnostni znaki so še vedno prisotni. rahlo špikanje, nenavadna žeja, malce omotičnosti in slabosti. prsi so pa postale malce bolj občutljive, kot ponavadi
čestitke vsem novim
.
elegance, jaz na prvi pregled nisem vzela sabo fanta. v ZD Nm sicer ne vem, če imajo kakšno pravilo (ali je lahko zraven ali ne). prvi pregled je ponavadi vaginalen, tako da se moraš sama odločit, če boš partnerja vzela sabo ali ne. je pa res zelo lepo in čudovito, ko na ekranu prvič vidiš svojo pikico, ki je mene spominjala na žele bonbonček haribo medvedka
v ponedeljek se tudi jaz naročim na prvi pregled, potem pa držat pesti, da se do takrat ne bo kaj zalomilo!
lp